AK Parti’den, Ova Şenliği çıkarması

Karacabey AK Parti yöneticileriyle Orta Sarıbey’de buluşan Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, 1. Ova Köyleri Şenliği’nde gövde gösterisi yaptı.
Orta Sarıbey Köyü’nde, Ova Köyleri Sulama Birliği’nin sponsorluğunda yapılan 1. Ova Köyleri Şenliği’ne katılan AK Parti Bursa Milletvekili ve AK Parti Karacabey yöneticileri, yeni hal binasının açılışını yaptıktan sonra, okullar arası futbol turnuvasının final karşılaşmasını izledi.
Orta Sarıbey Köyü Yeni Hal Binası’nın açılışını Bursa Ak Parti Milletvekili Ali Koyuncu, İlçe Başkanı Halit Türkkan ve Köy Muhtarı Şenol Yüce yaptı.
Hal Binası’nın açılışında konuşan Koyuncu, değişen tarımda ürünün ambalajlanarak pazarlanmasına değindi. Koyuncu, “Bu gün açılışını yapacağımız hal binası, inşallah paketleme tesisine dönüşür” diye konuştu.
Ardından, pilav ve ayran ikramının yapıldığı şenliğe katılan AK Partili yöneticiler ve Ali Koyuncu, buradan köy kahvehanesine geçerek vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar 2 kuruşa düşen mısır destekleme primiyle zor durumda kalacaklarını belirterek, yeni bir düzenleme yapılmasını istedi.
Daha sonra, S. Serkan Argın İ.Ö.O., Sultaniye İ.Ö.O., Öztusan İ.Ö.O. ve Beylik İ.Ö.O.’nun katıldığı okullar arası futbol turnuvasına geçen Koyuncu ve AK Partili yöneticiler, birbirinde çekişmeli geçen maçları izledi. Sarıbey Serkan Argın İlköğretim Okulu ile Sultaniye İlköğretim Okulu arasında oynanan final maçının normal süresi 0-0 bitmesinden sonra seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltılarda 5-4 sonuçla gülen taraf, Sarıbey Serkan Argın İlköğretim Okulu oldu. S. Serkan Argın İ.Ö.O. kupasını Bursa Milletvekili Ali Koyuncu’nun elinden aldı.
Koyuncu, burada yaptığı açıklamada, Yeni Adliye Sarayı’nın bölgenin en modern ve görkemli binalarından biri olacağını vurguladı. Koyuncu, “Karacabey’de görevyapan hakim, savcı ve diğer adliye çalışanları fiziki imkansızlıklar içinde çalışmaktaydı. Yeni Adliye Sarayı toplam 4 bin 124 metrekare kapalı alan ve dört katlı yapısıyla savcı, hakim ve diğer çalışanların modern bir ortamda çalışmasını sağlayacak. İhalesi 11 Aralık 2007 tarihinde yapılan yeni binanın inşası 24 Mart’ta başladı. Maliyeti 2 milyon 287 bin 464 YTL olan Yeni Adliye Sarayı 17 Haziran 2009 tarihinde tamamlanmış olarak teslim edilecek. Yeni Adliye Sarayı’nın inşasına başlanması için daha önceden taleplerimiz oldu. Bunun sonucunda programa alındı. Yeni Adliye Sarayı, yapısı ve sunduğu olanaklarla Karacabey’in prestijli yapılarından biri olacak” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.