AK Parti’de Ahmet Şen sesleri!

Karacabey AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol’un görevinden ayrılması ile boşalan koltuğa atama yapılması için sürdürülen çalışmalarda sona yaklaşıldığı belirtiliyor.
Karacabey’de geçen hafta yapılan sözlü araştırmada ilçe başkanlığı için ismi geçen 8 aday Cumartesi günü İl Başkanlığı’na çağırıldı.
Trabzon Milletvekili ve İl Koordinatör Vekili Muhammet Balta, İl Başkanı Ayhan Salman ile Örgütlenme Sorumlusu Muhammed Karaman gözetimindeki sözlü sınavda teker, teker, odaya alınan Ahmet Şen, Ertem İşcan, Semih Torun, Olcay Ünal, Erol Şen, Kadir Sevük, İsmail Yozgat ve İsmail Kutluer başkanlık için ter döktüler.
Genel Merkez’den önceki elemede Bursa’da görücüye çıkan başkan adaylarının bir hayli heyecanlı olduğu görüldü.
Adaylardan, kendini tanıtmaları istendiği ve başkan olduğu takdirde nasıl bir yönetim anlayışı sergileyeceği yönünde sorular sorulduğu öğrenildi.
AKP İlçe Başkanı’nın belirlenmesinde, İl Başkanlığı ile Genel Merkez’de yapılan sözlü sınavların yanı sıra, ilçedeki kanaat önderleri, esnaflar ve sivil toplum kuruluşlarından çıkacak görüşlerin de etkili olacağı dile getirildi.
Bursa’daki görüşmelerden sonra, 8 isimden 5’nin eleneceği ve 3 ismin bu hafta içinde AKP Genel Merkezi’ndeki sözlü sınava davet edileceği belirtildi.
Cuma gününe kadar ise ilçe başkanı isminin kamuoyuyla paylaşılacağı açıklandı.
“AKP İlçe Başkanı kim olur?” sorusuna gelince, Karacabey’de geçen hafta yapılan sözlü araştırma (Temayül) sonunda çıkan sonuçlara göre, ezici bir çoğunlukla en fazla oy toplayan Ahmet Şen görüntü veriyor.
AKP kulislerinde, Karacabey’de yapılan seçimler sırasında en güçlü isimler arasında gösterilen Ahmet Şen’e yüzde 90’ın üzerinde oy çıktığı söyleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.