AK Parti, yeni yönetimi onaylandı

AK Parti, yeni yönetimi onaylandı
Karacabey AK Parti, yeni yönetimi İl tarafından onaylandı. Adem Surguç başkanlığındaki yönetimde yeni isimlerin yer alması dikkat çekti.
AK Parti İl Başkanlığı’nın onayladığı yeni yönetim şu isimlerden oluştu; Başkan Adem Surguç, Siyasi ve Hukuk İşleri Sorumlusu Ahmet Güven, Teşkilat Sorumlusu Yüksel Cesur, Seçim İşleri Sorumlusu Refik İnci, Tanıtım ve Medya Hüseyin Burhan, Dış İlişkiler Recep Cömert, Sosyal İşler İsmet Gülerce, Yerel Yönetimler Ali Göroğlu, Ekonomik İşler Ali Çalı, Halkla İlişkiler Ali Toy, Mali ve İdari İşler Ahmet Akbaş, AR-GE Jale Ay, İlçe Sekreteri Zekariya Eren, Yönetim Kurulu Üyeleri; Seyfi Sevim, Eray Eryılmaz, H.Mehmet Davşan, Erhan Şahin, Kadir Yavuz, Sait Kılıç, Özcan Akkuş, İsmail Sucu, Fahrettin Dinç, İbrahim Yıldız, Adem Ergün ve Esat Çelik.
AKP İlçe Başkanı Adem Surguç, yeni yönetimin Karacabey’e hayırlı olmasını diledi. Genç, çalışkan ve dinamik kadro ile büyük hizmetlere imza atacaklarını belirten Surguç, “Karacabey’in kalkınması için ne gerekiyorsa yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.