Adnan Menderes Ortaokulu’ndan Şehidimiz Ahmet Demirkurt’a Vefa

Karacabey Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu himayelerinde başlatılan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda ve ilçe okulları iş birliğinde yürütülen “Şehidime Vefa Projesi” okullarda öğrencilerin gerçekleştirdiği çeşitli etkinliklerle devam ediyor. 

Proje hakkında açıklamalarda bulunan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, “Öğrencilerimizin Karacabeyli şehitlerimizi daha iyi tanıması ve anlaması için okullarımızda milli-manevi bir atmosfer oluşturularak, okullarımıza ad olarak verilen ve okullarımızın eğitim bölgesinde ikamet etmiş şehitlerimizle ile ilgili etkinliklerin gerçekleştiği projede Karacabeyli tüm şehitlerimiz okullarımızda anılıyor. 

Adnan Menderes Ortaokulu’nda gerçekleşen etkinliğe Kaymakamımız Tahsin Kurtbeyoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Emin Dingin, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz katılım sağlamıştır. Öğrencilerimizin sergilediği gösteriler, izleyiciler tarafından ilgiyle izlenmiş olup beğeni kazanmıştır.

Etkinlik, Kaymakamımız Tahsin Kurtbeyoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Emin Dingin’in öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle hatıra fotoğrafı çekimiyle sona ermiştir” denildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.