Abdullahpaşa muhtarı ofisine kavuştu

Abdullahpaşa muhtarı ofisine kavuştu
İlçede ihtiyacı bulunan mahalle muhtarlıklarına bilgisayar ve prefabrik ofis desteği veren Karacabey Belediyesi, sekizinci muhtarlık ofisini dün Abdullahpaşa Mahallesi’nde açtı.
Belediye Başkanı Ergün Koç, Yazı İşleri Müdürü Talih Düzgören, Abdullahpaşa Mahallesi Muhtarı Abdi Fırtına, azalar ve mahalle sakinlerinin hazır bulduğu törende yaptığı konuşmada, muhtarların devletin ilk basamağında büyük özveri ile görev yaptıklarını belirtti.
Devletin, vatandaşlarla iletişimi sırasında muhtarların desteğine ihtiyacı bulunduğunu vurgulayan Koç, “Mahalleli yeni muhtarlık ofisinde işlerini rahatlıkla yapabilecekler” dedi.
Belediye desteği ile donanımlı bir muhtarlık ofisine kavuşmanın sevincini yaşayan Abdullahpaşa Mahallesi Muhtarı Abdi Fırtına, “Şimdi yer ve adres sıkıntım kalmadı beni arayan vatandaşım burada bulacak. Büyük bir sorunu aşmanın mutluluğunu sizlere borçluyum” diye konuştu.
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, Emirsultan, Tavşanlı, Mecidiye, Sırabademler, Yeni Mahalle, Selimiye ve Karacaahmet Mahalle Muhtarlıkları’nın da birer ofise sahip olduğunu ifade ederek, mahalle muhtarlarının sıkıntı çektikleri konularda yardımcı olmaya devam edeceklerini bildirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.