“Gerçek Yoğurt Sever Tarifleri Yarışması

“Gerçek Yoğurt Sever Tarifleri Yarışması”
Sütaş, Lezzet dergisi işbirliği ile “Gerçek Yoğurtsever Tarifleri Yarışması” düzenliyor.
“Gerçek yoğurtsever benim!” sloganıyla başlatılan yarışmaya tüm Yoğurtseverler tariflerini göndererek katılabilecekler. Tarifler, Yoğurtsever kriterlerine göre değerlendirilecek; yani bol yoğurt içerikli, özgün ve lezzetli tariflerin bu yarışmada kazanma şansları çok yüksek!
Yarışmaya katılabilmek için, Yoğurtseverlerin, kendi özgün tariflerini, kullandıkları Sütaş yoğurt ve hazırladıkları yemek ile beraber çekilmiş bir resimlerini, 1 Haziran – 31 Temmuz 2009 tarihleri arasında göndermeleri yeterli olacak.
Yarışmaya katılım, www.sutas.com.tr adresinden, yogurtsevertarifleri@sutas.com.tr e-posta veya Lezzet dergisine mektup göndererek gerçekleşecek.
Gurme ve ünlü aşçılardan oluşan bir jüri tarafından değerlendirilecek olan Yoğurtseverler kendi adlarıyla anılacak tarifleriyle yarışacaklar. Kazananlar Eylül ayında www.sutas.com.tr’ de ve Lezzet Dergisi Eylül 2009 sayısında duyurulacak. Ayrıca Lezzet Dergisi’yle birlikte Eylül ayında dağıtılacak olan Altın Mutfak Kitapçığı, yarışmada dereceye giren yoğurtseverlere ayrılacak ve en iyi 20 yoğurtsever tarifinden oluşacak.
Dereceye giren yoğurtseverleri ayrıca muhteşem ödüller bekliyor!
Yarışmada birincilik olan Mutfak Sanatları Akademisi’nden yemek kursu kazanacak. İkinciye, Vestel 106 XGA HD Ready Plazma TV, üçüncüye ise, Tefal’den 1.000 TL değerinde hediye çeki verilecek.
Dereceye giren ilk 10 yoğurtsevere 1 yıllık Lezzet dergisi aboneliği ve Sütaş ürün sepeti ile “En güzel fotoğraf” özel ödülü kazanan NOKIA 5200 cep telefonunun sahibi olacak.
Yarışmaya katılmak isteyen Yoğurtseverlerin, www.sutas.com.tr ve 444 4 SÜT hattından daha detaylı bilgi alabilecekleri bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.