23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yılı tüm yurtta olduğu gibi Karacabey’de de çeşitli törenlerle coşkuyla kutlandı.

Türkiye’nin geleceğinin emin ellerde olduğuna dikkat çeken öğrenciler, “Bizlere güvenin. Atatürk çocukları olarak onun çizdiği muasır medeniyet yolunda hiç durmadan ilerleyeceğiz.” mesajı verdi. 

Çocuklar, ilk olarak 22 Nisan Cuma günü makam ziyaretleriyle Karacabey’i 1 günlüğüne yönetti. Bu kapsamda; Cumhuriyet İlkokulu Kaymakamlık Makamını, Ömer Matlı İlkokulu Karacabey Belediye Başkanlığı’nı, Şehit Bahadır Tayfur İlkokulu da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Ardından 23 Nisan kutlamaları Cumartesi günü de devam etti. Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin tarafından çelenk bırakıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrası Ömer Matlı İlkokulu’nca resmi kutlama programı gerçekleşti.

23 Nisan kutlama programına Kaymakamımız Sn. Tahsin Kurtbeyoğlu, Belediye Başkanı Sn. Ali Özkan, Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Sadullah Gümüş, daire amirleri, siyasiler, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program sonunda ise ödül töreni yapıldı. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen voleybol, futbol, masa tenisi gibi sportif etkinlikler ve resim yarışmalarında dereceye giren okullara ödülleri Kaymakamımız Sn. Tahsin Kurtbeyoğlu, Belediye Başkanı Sn. Ali Özkan ve Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Sadullah Gümüş tarafından takdim edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.