’15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanı’ bugün açılıyor

*Karacabey Belediyesi tarafından, eski katlı otoparkın yerine kent merkezine yakışan bir sosyal alan olarak değerlendirilen ’15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanı’, bugün saat 14.30’da, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun da katılacağı programla açılmaya hazırlanıyor.

Karacabey’de, eski katlı otopark alanın yıkılmasının ardından hızla çalışmalara başlanan, ilçenin yeni meydanında açılış günü geldi.
Karacabey Belediyesi tarafından, kent merkezine yakışan bir tasarımla şekillendirilen projede, sosyal alanların yanı sıra; modern dükkânlar ve hizmetlerle, ’15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanı’ bugün resmen faaliyete girecek.
Açılış törenine, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun yanı sıra; Bursa protokolünün de katılması bekleniyor.
Yoğun Program
Çavuşoğlu’nun katılımıyla; bugün Cuma namazının ardından Karacabey İmam Hatipliler Derneği açılışı ve sonrasında da 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanı’nın açılışı yapılacak.
Açılışların ardından Endüstri Meslek Lisesi’nin de ziyaret edilmesi beklenirken, düzenlenen program, birlikte yenilecek akşam yemeği ile son bulacak.
Başkan Özkan’dan açılışa davet
Öte yandan, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da yaptığı çağrıda, tüm ilçe halkını bugün açılışa beklediklerini kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.