Zincirleme trafik kazası: 4 ölü, 3 yaralı

Karacabey'de meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, önceki gün Bursa-İzmir yolunun 58. kilometresinde Çingençeşme mevkiindeki meydana geldi. Adnan Çiçek idaresindeki 34 UDL 42 plakalı otomobille çarpışan Feyzullah Bozdeveci'nin (65) kullandığı 10 P 4840 plakalı otomobilin, karşı şeride geçerek Basri Bahtiyar yönetimindeki 16 Z 2952 plakalı otomobille çarpıştığı tespit edildi.

Olay yerinde yaşamını yitiren, sürücü Feyzullah Bozdeveci ve aynı araçta bulunan Hatice Önbaş (45) ile 16 Z 2952 plakalı otomobildeki Bahriye Bahtiyar (55) ve Hakan Bahtiyar'a (7) ait olduğu belirlenen cesetler, Karacabey Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, araçlarda sıkışan sürücüler itfaiye yardımıyla çıkarıldı. Polis ve jandarma, kaza sebebiyle İzmir yolunda trafiği tek şeride indirdi.

Kazada yaralanan ve 112 Acil Servis ekiplerince Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların, sürücü Basri Bahtiyar, Şerif Bahtiyar ve Meral Bozdeveci olduğu saptandı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Ailesiyle birlikte Erdek'e tatile giderken geçirdikleri kazada annesiyle ölen Hakan Bahtiyar'ın ise bu yıl Feyami Safha Ortaokulu 7'ncı sınıfa geçtiği belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturmayı Karacabey Cumhuriyet Savcılığı sürdürüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.