Zabıta Müdürlüğü’nde yeni dönem

*Karacabey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne teknolojik açıdan önemli bir yatırım yapıldı. Bundan böyle belediye zabıta personeli, ses ve görüntü kaydeden yaka kameraları ile görevini sürdürecek. GPRS’ten gece görüşüne kadar, birçok özelliği olan yeni cihazlar, önceki gün zabıta personeline devredildi.

Karacabey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde yeni bir dönem başladı.
Zabıta ekipleri bundan böyle, görevlerini ses ve görüntü kaydeden cihazlarla sürdürecek. Alınan yeni ekipmanlarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Özkan, “Bizler teknolojik yatırımları destekliyor ve çağın getirdiği yenilikleri es geçmiyoruz. İşte bu cihazlar da bunlardan biri… Bu sayede gerek vatandaşlarımızın, gerekse zabıtamızın mağduriyetinin ortadan kalkacağına inanıyoruz” dedi.
Darbeye ve suya dayanıklı
Yeni cihazların, uzun süreli ses ve görüntü kaydı yapabildiğini aktaran Başkan Özkan, “Bu cihazlar, uzun süreli ses ve görüntü kaydı yapabilirken, aynı zamanda uydu takip sistemi, gece görüş kamerası, fotoğraf çekimi gibi çeşitli özelliklere de sahip. Darbeye ve suya dayanıklı olan bu kameralar, dış koşullarda kullanılmak için üretildi. Belediyemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.