Yeniköy’de yaralar sarıldı!

*Geçtiğimiz gün meydana gelen aşırı yağışlardan olumsuz etkilenen, tatil beldesi Karacabey Yeniköy’de hayat normale döndü.
*Normal değerlerinin üzerinde gerçekleşen yağışların ardından yaşanan, taşkın ve su baskınlarına karşı harekete geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Karacabey Belediyesi ekiplerinin yürüttüğü hummalı çalışmalar ile yaralar bir bir sarılırken, kalıcı çözüm adına hazırlanan projelerin de kısa sürede hayat geçirileceği kaydedildi.

Önceki gün meydana gelen aşırı yağışlarla, dağdan gelen derelerin taşması sonucu su baskınlarına maruz kalan Karacabey’e bağlı Yeniköy, Malkara ve Bayramdere tatil beldelerinde, sel felaketinin izleri, belediye ekiplerince yürütülen hummalı çalışmalar sonucu bir bir silinirken, bölgede hayatın da normal seyrine döndüğü açıklandı.
Eşsizi tatil yöresinde yaşanan felaketin ardından, adeta teyakkuza geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Karacabey Belediyesi ekipleri, yaşanan olumsuzlukları kısa sürede çözüme kavuştururken, kalıcı çözüm adına hazırlanan projelerin de kısa sürede hayat geçirileceği kaydedildi.
Konu ile ilgili olarak, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret eden BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Güngör Gülenç ve Daire Başkanı Orhan Çağlayan, hayata geçirilecek projeler konusunda kendisine detaylı bilgi sundu.
Ali Özkan: Belediye ekipleri başarılı sınav verdi
Mevsim normallerinin yedi katı üzerinde gerçekleşen yağışlardan olumsuz etkilenen bölgede, belediye ekipleri tarafından başarılı bir sınav verildiğini belirterek, kısa sürede cansiperane çalışmalarla felaketin atlatıldığını dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, çalışmalarda tüm emeği geçenlere, vatandaşlar adına minnettar olduklarını kaydetti.
BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Güngör Gülenç ve Daire Başkanı Orhan Çağlayan da belediye ekipleriyle ortak hareket etmeye devam edeceklerini vurgulayarak, ekiplerin çalışmaları sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.