‘Toplu Sünnet Şöleni’ başvuruları başladı

‘Sosyal Belediyecilik’ adına gerçekleştirdiği birbirinden değerli sosyal ve kültürel etkinlikle, ülke gündeminde adından sıkça söz ettiren Karacabey Belediyesi, geçtiğimiz yıl başlattığı ‘Toplu Sünnet Şöleni’ni bu yıl da gerçekleştirecek.
Anlamlı bir organizasyona yine imzasını atarak, 100’ün üzerindeki delikanlı adayını 2016 yılında sünnet ettiren Karacabey Belediyesi, geleneksel hale getirdiği ‘Toplu Sünnet Şöleni’nin bu yıl 10 Eylül 2017 Pazar günü yapılacağını duyurdu.
İlçedeki gelir düzeyi düşük ailelerin çocuklarının, ilk mürüvvet heyecanına ortak olmak için bu yılda kolları sıvayan Karacabey Belediyesi, ‘Toplu Sünnet Şöleni için başvuruların 30 Ağustos 2017 Çarşamba gününe kadar Belediye Binası 6. Kat da alındığını belirtti.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da yaptığı açıklama ile sünnet şöleninde ilçedeki yüzlerce çocuğun delikanlılığa adım atacağı bu güzel anların sevincini, tüm ilçe halkı ile paylaşmaktan da gurur duyacağını dile getirdi.
Karacabey Belediyesi olarak, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hayata geçirdikleri ‘Toplu Sünnet Şöleni’nin, hijyenik koşullarda ve konusunda uzman doktorlar tarafından gerçekleştirileceğini vurgulayan Başkan Özkan, sosyal sorumluluğun tüm gerekliliklerini yerine getirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.