SÜTAŞ’a Büyük Onur!

Türkiye’nin Sütçüsü Sütaş A.Ş.’ye, ilçemize ve ülkemize yapmış olduğu katkılarından dolayı Karacabey Belediyesi öncülüğünde plaket takdim edildi.
Sütaş Karacabey Fabrikası’nda gerçekleşen plaket törenine Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarık Tezel, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü ve AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan’ın yanı sıra fabrika yetkilileri katıldı.
Ziyarette konuşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Bugün Karacabey protokolü olarak Karacabey’in medarı iftiharı Sütaş ailesini ziyarete gelmiş bulunuyoruz. Sütaş Karacabey’de faaliyet gösteren güzide bir kuruluş. Hem istihdam yönüyle, hem üreticilerimizle topladığı ürünler vesilesiyle hayvancılık sektörüne yaptığı katkılar sebebiyle, hem de Karacabey’imizi; ülkemizde, dünyada başarıyla temsil etmesinden dolayı kendilerine şükranlarımızı arz etmek için buradayız. Karacabey, Bursa ve Türkiye ekonomisine yaptığı katkılar nedeniyle kendilerine teşekkür ediyoruz. Daha büyük başarılara imza atmalarını temenni ediyoruz.
Sütaş’a baktığımızda üç kuşağın birlikte, ahengi bozmadan çalışmalarını sürdürdüklerini görüyoruz. Bu da kurumsallaşma açısından bundan sonraki yıllara daha güçlü bir şekilde damgalarını vuracaklarının göstergesidir. Karacabey Belediye Başkanı olarak Karacabey halkı adına Muharrem Yılmaz, Tarık Tezel ve Mürvet Tezel’e plaket takdim ediyorum” dedi.
Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz ise, “Bizden desteklerinizi hiçbir zaman eksik etmiyorsunuz. Verdiğiniz bu ödül bizi güçlendiriyor ve onur veriyor. Arkamızda olduğunuzu bilmek, bizi daha büyük hedeflere koşturmak için en büyük enerjidir. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların sonunda Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Başkanvekili Tarık Tezel ve Yönetim Kurulu Üyesi Mürvet Tezel’e plaket takdim edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.