Sofuoğlu Ailesi’nden muhteşem sünnet!

Karacabey Belediyesi Satın Alma Sorumlusu M. Kürşad Sofuoğlu ile Emlak Şefliği personelinden Nurdan Sofuoğlu çiftinin biricik oğulları Baturalp muhteşem bir sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımını attı.
Taha Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen görkemli sünnet töreni unutulmaz anlara şahitlik etti. Okunan Mevlid-i Şerif ardından kına eğlencesiyle devam eden cemiyette alkışlar eşliğinde davetlilerin arasına gelen Sofuoğlu Ailesi kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür etti.
Baturalp, delikanlılığa ilk adımlarını atmanın heyecanı içindeyken, gecenin açılış dansını yapan Nurdan ve Kürşad Sofuoğlu çiftinin mutlulukları ise görülmeye değerdi.
Bu anlamlı günlerini onurlandıran konuklarla tek tek ilgilenen genç anne ve baba, duygulu anlar yaşarken, Sofuoğlu Ailesi’nin göstermiş olduğu mükemmel ev sahipliği takdirle karşılandı.
Sofuoğlu Ailesi’nin sevenlerinin çok olduğu gözlemlenirken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ında katıldığı törende seçkin konuklar salonu hınca hınç doldurdu.
Dillere destan sünnet merasiminde misafirler unutulmaz bir geceye tanıklık ederken, Sofuoğlu Ailesi uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir düğüne imzasını attı. Konukların gönüllerince eğlendiği sünnet töreni muhteşem atmosferinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Müzik eşliğinde coşarak pisti dolduran davetliler, eğlenceyi doruklara taşıyarak doyumsuz bir gece yaşadı.
Baturalp Sofuoğlu’nun sünnet töreni deyim yerindeyse prenslere layık bir düğün oldu.
Bizler de Meltem Gazetesi Ailesi olarak Baturalp Sofuoğlu’nu kutlar, yaşamında başarı ve mutluluklar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.