Şehit Bahadır Tayfur İlkokulu Erasmus + İspanya Ziyareti Tamamlandı

Karacabey Şehit Bahadır Tayfur İlkokulu, Erasmus + Projesi olan Blue Shirts Green Shorts (Mavi Gömlek Yeşil Şort) Projesi’nin İspanya Hareketliliği’ni tamamladı.

Şehit Bahadır Tayfur İlkokulu tarafından katılım sağlanılan Erasmus + Blue Shirts Green Shorts (Mavi Gömlek Yeşil Şort) projesi kapsamında Okul Müdürü Nurettin Çift, Müdür Yardımcısı Günay Sarı, İngilizce Öğretmeni İlker Erol ve 2. Sınıf Öğretmeni Hatice Sarı olmak üzere 4 kişilik grup ziyaretlerini tamamladı. Bu doğrultuda, İspanya kuzey kesiminde sahil kenti olan Santander şehrindeki okul ve belediye ziyaretleri ile birlikte şehir tanıtılarak farklı kültürleri görme ve tanıma şansı yakalayan grup önceki gün yurda döndü.

“Blue Shirts Green Shorts” isimli Erasmus+ projesi dünyamızın ve çevremizin temiz tutulması, doğal kaynaklarımızın israf edilmeden verimli kullanılabilmesi ve bu bilincin öğrencilerimize ve toplumumuza kazandırılması amacıyla yürütülüyor. Proje İspanya, İtalya, Litvanya ve Slovenya’daki proje ortağı olan okullarla beraber 2 yıllık bir ortak çalışma olacak.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “Erasmus+ Projeleri hem öğretmenlerimiz hem de öğrencilerimiz için aynı zamanda farklı kültürleri görmek ve tanımak için bir fırsattır. Projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.