PTT Cumartesi günleri de açacak!

PTT Cumartesi günleri de açacak!
Karacabey PTT Müdürü Yüksel Özel, halktan gelen yoğun istek üzerine Cumartesi günleri de açık olacaklarını ve hizmet vereceklerini duyurdu.
Özellikle yaz aylarında ilçedeki ticaretin hızlandığını ve buna ayak uydurmaları gerektiğini belirten Özel, “ Tarım ürünleri hasadının başlaması ile ilçeye gelen tüccar ve sanayici piyasayı canlandırdı. Üzerinde para taşımak istemeyen bu kesim banka ve PTT şubelerini tercih ediyor. Biz de yoğunluğu azaltmak ve müşterilere iyi ve hızlı hizmet vermek için Cumartesi günleri de açık olacağız. Altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. İlk aşamada havale ve havale kabul işlemleri ile önümüzdeki günlerde hizmete başlayacağız” dedi.
Gelişmiş dünya ülkelerinde olduğu gibi posta çeki hesaplarının yenilendiğini vurgulayan Özel, “ Para transferlerinin hızlı ve güvenli bir ortamda yapılabilmesi için müşteriler posta çeki hesabı kullanmalıdır. Özellikle iş adamları, sanayici, tüccar, öğrenci ve askerler havale ağırlıklı para alma ve gönderme yapıyor.
Posta çeki hesabı açıldıktan sonra bu kişiler Türkiye genelindeki herhangi bir PTT şubesinden parasını çekebilir. Para aktarma işlemleri hesap numarasına yapıldığından işlemler daha güvenli ve hızlı olmaktadır. Posta Çeki hesabın getirilen yenilikle kullanıcılar edindikleri kartla gişelerde bulunan kart okuyuculara yerleştirecekler ve sadece kendileri tarafından bilinen şifreleri girerek hesaplarından para çekebileceklerdir. Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı veya yabancı uyruklu kişiler tüm PTT Merkezlerine veya PTT Bank İşlem Müdürlüğüne müracaat ederek hesap açtırabilir. İşlemlerde her hangi bir ücret talep edilmemektedir” diye konuştu.
 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.