Özkan’dan 45 yıllık sürücülere plaket

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, mesleğinde 45 yılını dolduran ve meslek hayatını halen başarılı ile sürdüren ilçedeki 47 şoförü plaketle onurlandırdı.
Karacabey’in tüm yönleri ile kalkınması adına kentin tüm paydaşları ve ilçe halkı ile her fırsatta bir araya gelmeyi kararlılıkla sürdüren Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün de Taşıyıcılar Kooperatifi ve Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası üyeleri ile bir araya geldi.
Esentepe Mahallesi BESOB binasında gerçekleştirilen buluşmada Ali Özkan, mesleğinde 45 yılını dolduran ve meslek hayatını halen başarılı ile sürdüren ilçedeki Taksi, Minibüs, Otobüs, Kamyon ve Tır şoförü 47 kişiyi plaketle onurlandırdı.
Görkemli bir katılımın sergilendiği anlamlı etkinlikte, Karacabey Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Süzen ve Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Ramazan Bay ile tüm üye şoförler ve vatandaşlar hazır bulundu.
Karacabeyli şoförler ulaşımda da lider
Başkan Özkan, Karacabey’in tüm sektörlerde olduğu gibi ulaşım ve taşıma konusunda da Türkiye’nin lider ilçelerinden biri konumunda olduğu vurgusunda bulundu. Özkan, oldukça güç şartlarda yolcu taşınmasında ve Karacabey’in tarım ve sanayi ürünlerinin, yine çalışkan ve dürüst şoförleri sayesinde tüm ülke geneline ulaştırıldığını belirterek, bu konuda da tüm ülke geneline Karacabey’in ismini gururla duyurduklarını söyledi.
Plaketle onurlandırılan 45 yıllık, 47 Karacabeyli şoför
Karacabey Belediye Başkanı tarafından plaketle ödüllendirilerek, mesleklerinde 45. yılını tamamlayan ve halen görevlerini başarı ile sürdüren Karacabeyli Taksi, Minibüs, Otobüs, Kamyon ve Tır şoförleri, şu isimlerden oluştu:
Ahmet Altın, İsmet Bozdemir, Hüseyin Karahasanoğlu, Edip Çalıbaşaı, Hasan Zeytin, Hamit Alkış, Necdet Güneş, Ali Orhan, Orhan Kankılıç, Zeki Bulut, Abbas Yörür, Yüksel Serbez, Muhittin Süzen, Muammer Karataş, Nihat Deniz, Mustafa Çaprişler, Hulusi Güden, Süleynman Üstündağ, Murat Bay, Metin Yavuz, Engin Sevük, Hasip Sayıoğlu, İsmail Erepçin, Sami Ünen, Mustafa Çalışır, Hilmi Cidik, Abdullah Çalıbaşı, Ali Ergeç, Asaf Maraz, Burhan Şener, Celil Bay, Cemalettin Keskin, Çetin Tülü, Davut Sadık, Efrahim Sevinç, Fevzi Memişçi, Hayrettin Ala, Hersan İzli, H. İbrahim Tunalı, İsmail Tosun, Mustafa Şaşmazer, Mehmet Yılmaz, Memduh Görmüş, Nazmi Hazer, Nejdet Meşe, Seyfettin Ala,Yahya Gürel.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.