MHP’den Afrin operasyonuna bayraklı destek

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Afrin’e yönelik başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekâtı’na’ destek olmak amacıyla ilçe esnafına Türk Bayrağı dağıtıldı.
Suriye’nin Afrin kentindeki terör örgütlerine yönelik Zeytin Dalı Harekâtı’na destek amacıyla MHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Karacabey’deki esnafları tek tek gezerek Türk Bayrağı dağıttı.
Harekâtın bölgede bulunan terör unsurlarını yok etmek amacıyla başlatıldığına dikkat çeken Başkan Erol, “Biz de bu harekâta destek vermek amacıyla esnaflarımıza ay yıldızlı bayrağımızı dağıtıyoruz. Karacabey’imizi bayraklarımızla donatacağız. Milli birlik ve beraberlik adına, dosta güven, düşmana korku vermek amacı ile Türk Bayraklarımızı iş yerlerimize ve dükkânlarımıza asacağız” dedi.
Erol açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Malumuz üzere ülkemiz zorlu bir süreçten geçmektedir. Küresel güçlerin, dost görünüp fitne fesatlık ile beslenen odakların içerde ve dışarda buldukları yandaşlar ile bölünmez bütünlüğümüz, bayrağımız, sancağımız tarihteki en büyük saldırılara maruz kalmış bulunmaktadır.
Tarihte Türk Devletleri buna benzer birçok yıkım projesine maruz kalmıştır. Milletimizin mayasını oluşturan birlik, beraberlik ruhu ve Allah’ın yardımı ile bu belaları bertaraf etmeyi bilmiştir.
Şimdi de içinden geçtiğimiz bu zorlu süreci, Allah’ın yardımı ve milletimizin birlik, beraberlik ruhu ve dayanışması ile inşallah atlatacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu ruhu “Muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur” diyerek çok kısa bir dizede özetlemiştir. Milletimizin yek vücut olarak bertaraf etmiş olduğu belaları, tarih kahramanlık destanları olarak yazmaktadır.
Milletimizin birlik, beraberlik ruhundan rahatsız olan odaklar, akıl ve mantık kurallarına sığmayan, savaşta bile bir ahlak kuralı içinde hareket eden Türk milletine aslı, astarı olmayan iftiralar atarak uluslararası platformda kendilerine yandaş bulma çabası içine girmiş bulunmaktadır. Bu gözü dönmüş caniler, katletmeye başladığında gözleri çoluk, çocuk, yaşlı ve kadın demeden hareket eder hale gelmiş olup, namaz vaktinde camileri bile bombalayacak kadar alçaklığa başvurmuş bulunmaktadırlar.
İşte bu dayanışma ve birlik beraberlik duruşunda, çorbada bizimde tuzumuz olsun diyerek Milliyetçi Hareket Partisi Karacabey İlçe Teşkilatı olarak, dosta güven, düşmana korku vermek amacı ile sokaklarımızı Türk bayrakları ile donatmak maksadı ile esnafımıza bayrak dağıtma kararı aldık.
Bizler bu ruhu kaybetmediğimiz ve bu canlar bu bedende kaldığı sürece, ne bu bayrak iner, ne bu ezan diner, ne de kutsal topraklarımıza namahrem eli değer.
Ne Mutlu Türküm Diyene…”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.