Merve ve Kerem’den rüya gibi düğün!

Karacabey BUSKİ Personeli’nden Ayşe Arda ve Gürol Geçer’in biricik oğulları Kerem ile Aksaray’ın tanınmış esnaflarından Cihan&Sefagül Demiray’ın kızları Merve dillere destan bir düğün merasimiyle yaşamlarını birleştirdi.
Aksaray Havuzbaşı Düğün Salonu’nda yapılan görkemli kına gecesinin ardından Bursa’da Kasaba Organizasyon eşliğinde gerçekleştirilen kokteyli Kır Düğünü’nde Merve ile Kerem’in mutlulukları görülmeye değerdi.
Çok sayıda davetlinin katıldığı göz alıcı düğünde, Bursa’da duşa kabin sektöründe faaliyet gösteren Kerem ile Gıda Teknolojisi Öğretmeni Merve nikâh töreninin ardından ilk dansını konuklar tarafından havaya uçurulan balonlar eşliğinde gerçekleştirdi.
Uzun süren birlikteliklerini nikâhla taçlandıran genç çift, konuklarla birlikte orijinal plaklardan çalınan nostaljik parçalar ile gecenin geç saatlerine kadar coşarak, keyifli dakikalar yaşadı.
Ayşe Arda, Gürol Geçer ile Cihan, Sefagül Demiray ailelerini bu mutlu günlerinde dostları ve akrabaları yalnız bırakmazken, genç çiftle birlikte bu anlamlı ve özel günün tadını doyasıya çıkardılar.
Birbirlerine beraberlik sözü vererek mutlu bir yaşama “Evet” diyen genç çiftin yüzlerinden eksik olmayan gülücüklerini paylaşan davetliler, düğün töreninin muhteşem atmosferinde unutulmaz bir geceye tanıklık ederken, kendilerine ömür boyu huzur ve sağlık diledi.
Tebrikleri kabul eden çiçeği burnunda çiftin aileleri; duygulu anlar yaşarken, çocuklarının mürüvvetlerini görmenin mutluluğunu düğüne katılan dostlarıyla paylaştılar.
Doyumsuz bir gece yaşayarak, ömür boyu sürecek olan sevgilerini geleceğe taşıyan Merve ve Kerem, bizzat katılan ve çiçek göndererek bu mutlu günlerini onurlandıran herkese teşekkür etti.
Yaşamlarını birleştirerek mutluluğa yelken açan Merve ve Kerem Geçer çiftini biz de Meltem Ailesi olarak kutlar, birbirlerine çok yakıştıkları gözlenen yeni evli çifte bitimsiz mutluluklar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.