KTSO’ya Akreditasyon Sistemi Geliştirme ziyareti

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’na Akreditasyon Sistemi Geliştirme ziyareti yapıldı.
Akreditasyon standardı kriterlerinin uygulanma süreçlerini gözlemlemek amacıyla yapılan geliştirme ziyareti, bağımsız kuruluş Türk Loydu denetçisi Gökhan Göksu tarafından gerçekleştirildi.
Karacabey TSO Meclis Başkanı Asım Ünen, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi H.Fikri Sezer, Yönetim Kurulu Üyeleri Enver Kartal ve Sezgin Parlaklar ile KTSO personelinin hazır bulunduğu açılış toplantısının ardından KTSO Birimlerinin akreditasyon standartlarına uygunluğu gözden geçirildi.
2018 yılında gerçekleştirilmesi planlanan Denetleme Ziyareti öncesinde Karacabey TSO tarafından sunulan hizmetlerin Akreditasyon Standardına uygunluğunu gözlemlemek üzere bu ziyareti gerçekleştirdiğini belirten Denetçi Gökhan Göksu, “Karacabey TSO faaliyetlerini Akreditasyon Sistemi Standartları olan Yönetim ve Oda Borsa Mevzuatı, Mali Yönetim, İnsan Kaynakları Yönetimi, İş Planlaması ve Yönetimi, Haberleşme ve Yayınlar, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımı, Üye İlişkileri, Kalite Yönetimi, İletişim Ağı, Politika ve Temsil, Bilgi, Danışmanlık ve Destek, İş Geliştirme ve Eğitim, Uluslararası Ticaret standartları çerçevesinde gözlemledik. Yaptığımız çalışma neticesinde akreditasyon standartlarının karşılandığını tespit ettik. Daha iyi hizmet sunumu için geliştirilmeye açık hususlarda gözlemlerimizi arkadaşlarımıza ilettik.” İfadelerini kullandı.
Gerçekleştirilen Geliştirme ziyareti ile ilgili değerlendirme yapan Karacabey TSO Meclis Başkanı Asım Ünen “İlk kez 2012 yılında Akredite Oda unvanını almıştık, 2015 yılında yapılan denetimler neticesinde ise A Sınıfı Akredite Oda olmuştuk. Bu başarımızı sürdürebilmek ve hizmet standartlarımızı yükseltebilmek için hizmet sunumumuz ve faaliyetlerimizde akreditasyon standartlarına göre hareket etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.