Köyler Ligi’nde yarı finale doğru

Karacabey’de büyük bir heyecana sahne olan Köyler Ligi Futbol Turnuvası’nda geçen hafta oynanan çeyrek final maçları sonunda yarı finale adını yazdıranlar belli oldu. Buna göre turnuvaya ev sahipliği yapan Ortasarıbey ile birlikte Aksakal, İsmetpaşa ve Akhisar, Köyler Ligi’nde yarı finale yükseldi.
Ortasarıbey Mahalle Muhtarlığı ile Ortasarıbey Gençlik ve Spor Kulübü’nce düzenlenen Köyler Ligi’nde grup maçları tamamlandı. 3 grupta toplam 19 takımın yer aldığı organizasyon nefes kesen maçlara sahne olurken, yarı finale yükselen takımlar da belirlendi. Bursa Genç Futbol Hakemleri Kurul Başkanı Erdinç Derya ve ekibi tarafından yönetilen maçlarda, takımların genel olarak centilmence ve profesyonellere taş çıkartan mücadeleleri alkış topladı.
Buna göre, geçtiğimiz hafta sonu oynanan ilk çeyrek final maçında Ortasarıbey, Sazlıca’yı 2-0 yendi. İkinci maçta ise, tüm grup maçlarını kazanan Beylik, şok bir şekilde Aksakal’a 5-1 yenilerek turnuvaya veda etti.
Çeyrek finalin nefesleri kesen üçüncü maçında İsmetpaşa, Bayramdere’yi 3-2, Akhisar da Eskisarıbey’i 2-0 yenerek yarı finale çıktı.
Köyler Ligi’nde ilk 4’te yer almayı başaran takımların yarı final eşleşmeleri de belirlendi. Pazar günü oynanacak yarı final maçlarında ilk olarak saat 12.00’de Akhisar ile Aksakal karşı karşıya gelecek. Bu mücadelenin ardından saat 14.00’te ise Ortasarıbey ile İsmetpaşa, finale çıkmak için kozlarını paylaşacak. Öte yandan, Köyler Ligi’nin en büyüğünün belirleneceği final maçı ise, 14 Ocak 2018 Pazar günü oynanacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.