Kişiliğime hakaret edildi!

Olay adam Talip Akın konuştu:
Karacabey Belediyesi’nde önceki hafta meydana gelen ve ihale nedeniyle çıktığı belirtilen kavgalarla ilgili adı geçen Talip Akın, konuya açıklık getirdi.
            Karacabey Belediyesi’ndeki ihalelerle bir ilgisinin olmadığına dikkat çeken Talip Akın, Ömer Yıldırım’ı darp etmesindeki nedeninin çıkar çatışmasından değil, kişisel hakaretten kaynaklandığını ileri sürdü.
            Karacabey Belediyesi’nin yıpratılmak istendiğini vurgulayan Akın, “Benim üzerimden Belediye başta olmak üzere, AK Parti ve bürokratlar yıpratılmak isteniyor. Ömer Yıldırım’la 10 yıllık bir arkadaşlığım vardı. Belediye Yazı İşleri Müdürü Talih Düzgören’i ise yalnızca ortak dostlarımız sayesinde 1 yıldır tanırım. Olay tamamen kişiseldir.
Benim üzerimden Belediye yıpratılmasın
Yazı İşleri Müdürü Talih Düzgören ile Ömer Yıldırım’ın tartışması sırasında, beni tanıyan birinin tesadüfen şahsıma yönelik hakaret boyutundaki sözleri duyması ve bunları bana iletmesiyle olayın içinde yer almak zorunda kaldım. Ömer Yıldırım’ın Düzgören’e; ‘Sizi seçimle ben getirdim, götürmesini de bilirim. Başkalarına güvenmeyin’ diyerek bana küfürler yağdırdığı bilgisi bana ulaştı. Bunun üzerine Ömer Yıldırım’ı aradım ve konuşmak istediğimi söyledim. Yıldırım’ın, ‘Seni bekliyordum. Beni çağıracağını biliyordum’ demesi üzerine bana karşı sarf ettiği küfürlerin arkasında olduğunu hissettim ve kendisini darp ettim. Kavga adı geçen Kenan isimli kişi, yalnızca bizi ayırmak istedi. Kesinlikle kavgaya karışmadı. Olay sonrası Ömer Yıldırım’a, ‘Talih Düzgören’in selamı var’ diye bir şey demedim. Bu tamamen yalandır. Beni ucuz bir tetikçi olarak lanse etmek istiyorlar. Tatsız olay nedeniyle benim üzerimden siyasi parti, kurum ve bürokratların karalanmak istenmesine üzülüyorum. Seçim çalışmalarında benimle birlikte 165 arkadaşım, Başkan Koç’un kazanması için çalıştık. Bu üzücü olaylar nedeniyle uygun görülürse ve AK Parti’ye bir zarar gelecekse, istifa etmeye de hazırız. Kimse benim üzerimden şahsi ihtiraslarından dolayı kurum ve bürokratları, olaylarla ilgisi bulunmayan insanları yıpratmaya çalışmasın” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.