Karacabeyliler TSM Korosu’nda yeni dönem

2011 yılından bugüne değin faaliyet gösteren Bursa Karacabeyliler Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, 6 yıldır çalışmalarına aralıksız devam ederken, 2018 dönemi yeni yıl ile başlamış oldu.
Dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Kültür Komisyonu Başkanı Mustafa Koç, koro hakkında yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:
“Derneğimizin kurulduğu 14 Eylül 2011 yılından günümüze kadar dernek bünyemizde sosyal ve kültürel faaliyetlerimizin devamlılığını aksatmadık. TSM koromuzun ilk dönemini bu alanda uzman olan Karacabeyli Sayın Mustafa Can ile geçirdik.
Daha sonra Mustafa Can’ın 2013 yılının sonlarına doğru vefatından sonra yine Bursa’mızın genç ancak yetenekli ve başarılı ismi olan Sayın Rüştü Şentürk ile iki dönemdir beraberiz. Gerek Bursa, gerekse dünyanın birçok ülkesinde büyük festivallerde Karacabey ve Bursa’mız başta olmak üzere ülkemizi başarıyla temsil ettik.
Koro Hocamız Sayın Rüştü Şentürk’ün katkısını kesinlikle tartışamayız. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Yüksel Ceylan olmak üzere, tüm yönetim kurulu üyelerimiz, korist, solist ve saz ekibi arkadaşlarımız olarak, Rüştü Şentürk’e teşekkür ediyoruz.
Bu dönem ise koro hocalığımızı Bursa Büyükşehir Belediyesi Konservatuar İcra Heyeti’nde görevli Sayın Fatma Gündoğdu yapmaktadır. Kendisiyle de güzel işlere imza atacağımıza inancımız tamdır.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.