Karacabey’in sorunları Aktaş’a iletildi

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve beraberindeki heyet tarafından, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen görüşmede, Karacabey’in sorunları ve bu sorunların çözüm yolları masaya yatırılırken, ziyarette; AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, AK Parti İlçe Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ile birlikte, KTSO Başkanı Naci Güncü, Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak ve belediye meclis üyeleri ile belediye daire amirleri hazır bulundu.
Ziyarette, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından, ilçenin mevcut sorunları ve bu sorunların çözüm yolları konusunda, Alinur Aktaş’a detaylı bilgi aktarılırken, ilçenin mevcut potansiyelinin harekete geçirilmesi adına ortaklaşa hayata geçirilecek projelerin önemine de vurgu yapıldı.
Özkan’dan Aktaş’a başarı dileği
Karacabey’in geçmişten bu yana, tarım ve tarıma dayalı sanayisinin yanı sıra, son dönemde gerçekleştirilen başta İstanbul-İzmir otobanı ve TEKNOSAB olmak üzere, çok sayıda büyük ölçekli yatırımlarla birlikte, mevcut potansiyelinin tüm Bursa geneline dinamizm kazandıracak düzeyde olduğunu aktaran Başkan Ali Özkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.
Ortak projeler bölge insanına refah katacak
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve konuklarına teşekkürlerini sunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Karacabey’in dikkat çeken ekonomik potansiyelinin ve el değmemiş doğal değerlerinin, ilçe belediyesi ile gerçekleştirilecek önemli projeler sayesinde, bölge insanın refahına önemli katkılar sunacağını dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.