Karacabey’e 3 ring hizmeti

Karacabey’deki şehir içi toplu taşıma hatlarına ‘Ring’ hizmeti de eklendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma İşletmeciliği ve Turizm San. ve Tic. A.Ş. (BURULAŞ) tarafından yapılan 910 No’lu Karacabey İç Hat İhalesi’ni kazanan Mersil Turizm, bundan böyle ilçenin birçok noktasında toplu taşıma hizmeti verecek.

Karacabey’de otogar işletmeciliği faaliyetinde bulunan; Muammer Üstündağ, Erkan Bay ve İlhan Elbir’in sahibi olduğu Mersil Turizm, geçtiğimiz hafta BURULAŞ tarafından yapılan 910 No’lu Karacabey İç Hat İhalesi’ni kazandı. Geçtiğimiz Pazartesi günü itibariyle hizmete start veren Mersil Turizm, bu kapsamda şehir içinde belirlenen; Devlet Hastanesi, Heykel, Emirsultan Camii, Adliye Sarayı, Onur Market (Şaypa), Yeni Mahalle ve Üç Kahveler hatlarında yolcu seferleri yapacak.

Belirlenen güzergahlar arası 15 dakikada bir seferler düzenli olarak hizmet verecek. Şu an 3 ring aracı ile yapılan yolcu taşıma hizmetinde, ilerleyen günlerde araç sayısının artırılacağı bildirildi. Yolcu taşıma seferlerinin saat 19.30’a kadar devam edeceği belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.