Karacabey İyi Parti’de ilk toplantı!

Karacabey İYİ Parti Kurucular Kurulu ilk toplantısını, 29 Aralık 2017 Cuma günü, İlçe Başkanı Ayhan Tayfur başkanlığında, İYİ Parti İlçe Teşkilatında gerçekleştirdi.
Açılış konuşmasında, Kurucular Kurulu’na “İyilerin evine hoş geldiniz” diyerek söze başlayan Ayhan Tayfur, İYİ Parti’nin kuruluş sebebi ve kuruluş aşamaları hakkında kısa bilgiler verdi. Tayfur, bu toplantının bir tanışma toplantısı olduğunu belirterek tüm kurucu üyelerin kısaca kendilerini tanıtmasını istedi.
Tanışma sonrası sözlerine devam eden Ayhan Tayfur, “Değerli arkadaşlar, İYİ Parti hareketi bir CESURLAR hareketidir. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in bayan olması ve bir anne olması, kadınlarımızı ve çocuklarımızı anne şefkatiyle kucaklaması münasebetiyle, aynı zamanda bir KADINLAR hareketidir. Bu nedenle Kadın Kolları oluşturmak yerine, kadınların direkt olarak yönetimde yer almalarını istemiş ve yönetim kurullarına %25 kadın üye kotası koymuştur. Bu nedenle kadınlarımızdan daha çok katkı ve azimli çalışmalar beklemekteyiz. Ayrıca İYİ Parti Gençlik Kollarını da en kısa zamanda oluşturarak aktif çalışmalarını sağlayacağız. Üye kayıt defterlerimiz Genel Merkezimizce yakında İlçe Teşkilatımıza ulaştırılacak ve üye kayıtlarımız başlayacaktır. İşte o zaman Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi burada oturup koltuklarımızı eskitmek yerine, her mahallemizi, her sokağımızı defalarca ziyaret ederek ayakkabılarımızı eskiteceğiz. Değerli arkadaşlarım Kurucular Kurulu olarak, Olağan Genel Kurulumuz yapılana kadar hepimiz asil üyeyiz ve hepimizin eşit söz hakkı vardır. Ancak her zaman Kurucular Kurulunun tamamıyla toplanamayacağımız için İlçe İdare Kurulu oluşturdum. İlçe İdare Kurulumuz:
İsa COŞKUNSOY : İlçe Sekreteri ve Basın Sorumlusu
İbrahim DOĞRUER : Muhasip – Vezne
Mehmet KUVAN : Başkan Yardımcısı ( Yerel Yönetimler Sorumlusu)
Osman AŞIKOĞLU : Başkan Yardımcısı (Teşkilat Sorumlusu)
Soner MESTAN : Başkan Yardımcısı (Gençlik Kolları Sorumlusu)
Şenay YANAR ÖNEN : Başkan Yardımcısı ( Kadınlar Hareketi Sorumlusu) olarak görev yapacaklardır.
Siz değerli Kurucular Kurulu üyelerimizin de kendilerine her konuda yardımcı olacaklarından kuşkum yoktur. Toplantımıza katıldığınız ve Kurucular Kurulumuzu oluşturduğunuz için hepinize yürekten teşekkür ediyorum, gayretli ve başarılı çalışmalarınızı bekliyorum. Bu vesile ile sizlerin, ailelerinizin ve tüm Karacabey halkının yeni yılını en samimi duygularla kutluyorum. 2018 yılının sizlere, ilçemiz halkına, yüce Türk Milletine ve tüm insanlığa huzur, refah ve mutluluk getirmesini, insanlarımız arasında sevgi, saygı ve barışın egemen olmasını temenni ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı. Daha sonra sohbet havasında süren toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.