Karacabey geleceğe yatırım yapıyor

Göreve geldiği günden itibaren spor alanında Karacabeyli gençlere yönelik büyük bir seferberlik başlatan Ali Özkan, 3. Ligde oynayan Karacabey Birlik Spor ve güreş alanında yapılan başarılı çalışmaların yanı sıra farklı branşlarda da çok sayıda genci sporla tanıştırdı.
Tofaş ile de spor alanında önemli iş birlikleri geliştiren Karacabey Belediyesi, ortaklaşa geliştirilen “Sokak Basketbol Turnuvası” 2017 yaz döneminden itibaren tüm bölgenin katılımına da açık hale getirecek. Çok sayıda çocuğun katılımı ile gerçekleşen turnuva ile basketbola olan ilgi de her geçen gün artıyor.
Gençlerin zararlı alışkanlıklar yerine sporla anılmasını hedeflediklerini ifade eden Ali Özkan; “Göreve geldiğimiz andan itibaren spora önemli yatırımlar yaptık. Ülkemizde çok popüler olan futbol alanında Karacabey Birlik Sporumuzu 3. Lige taşıyarak ilçemiz adına önemli bir başarı elde ettik. Şu anda çok sayıda gencimiz futbol okullarında eğitim alıyor. Bunun yanı sıra ülkemizde otomotiv sanayinin öncüsü Tofaş ile spor alanında da başarılı işbirlikleri geliştirdik. Bu işbirlikleri sayesinde basketbol okulları, sokak basketbolu turnuvaları gerçekleştirdik. Basketbol tarafında ciddi bir farkındalık oluştu. Ayrıca güreşte Bursa içerisinde önemli bir yer edindik. Çocuklarımız Bursa’nın birçok başarılı güreş takımını geride bıraktı. Şu anda 3 binin üzerinde sporcumuz var. Bu sayı her geçen gün artıyor” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.