Karacabey Evi’nde KOSGEB eğitimleri başladı

*Karacabey Belediyesi tarafından, belirli aralıklarla ilçede verilen ve vatandaşların sertifika alarak, hibe programlarından yararlanmasına katkı sağlayan KOSGEB eğitimleri, gelen talep üzerine Bursa’daki Karacabeylilerin tek çatı altında bir araya geldiği Karacabey Evi’nde de başladı. 

Karacabey Belediyesi, belirli aralıklarla ilçede verdiği KOSGEB eğitimleri ile vatandaşların sertifika alarak hibe programlarından yararlanmasına katkı sağlıyordu.
Belediye tarafından ilçede verilen KOSGEB eğitimleri, bu kez Bursa’da yaşayan Karacabeyli vatandaşlar için de hayata geçti.
Gelen talepler doğrultusunda, Bursa’daki Karacabeyliler için de açılan sertifika programı, Bursa Karacabey Evi’nde başladı.
Önceki gün eğitimlerin gerçekleştirildiği Karacabey Evi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Özkan, burada eğitim görevlisi ve katılımcılarla görüşerek sohbet etti. Gelen katılımcılar da Başkan Özkan’a kendilerine böyle bir imkân sağlandığı için teşekkür etti.
Öncelik Karacabeylilerin
Öte yandan, belediye tarafından faaliyete geçirilen Karacabey Evi’ndeki eğitimlerde, Bursa’da ikamet eden Karacabeylilere öncelik veriliyor.
30 kişilik eğitimlerin ilki tamamlandıktan sonra, gelen talepler doğrultusunda yeni kursların da açılacağı duyuruldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.