İş fikri olanlar ’Projem’ ile desteklenecek

Karacabey Belediye Başkanlığı, iş fikri olan ancak hayallerini gerçeğe dönüştürebilecek desteği ve eğitimi olmayan proje sahiplerini 'Projem' ile destekleyecek.

Koordinatörlüğünü Mali Hizmetler Müdürü Adem Kahyaoğlu'nun üstlendiği “Projem” ekibinde, Yazı İşleri Müdürü Aysun Özer Karan, Temizlik İşleri Müdürü Gökşen Akgör Yağcı, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Beyhan Akınsal ile Yazı İşleri Müdürlüğü'nde görevli Nurullah İlhan ve Hanife Güleç yer alıyor.

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından Türkiye ve AB Sivil Toplumları arasındaki diyaloğun güçlendirilmesi amacıyla geliştirilen hibe programlarından yararlanarak projeler üretmek ve gerekli istihdamı sağlamak için yola çıktıklarını belirten Mali Hizmetler Müdürü Adem Kahyaoğlu, sosyal medyada açtıkları 'Projem' sayfasıyla da dünya üzerindeki diğer proje sahipleri ve destekçileriyle iletişim halinde olduklarının kaydetti.

Hayata geçirilen projeler hakkında ayrıntılı bilgileri yine kamuoyuyla paylaşacaklarını dile getiren Belediye Başkanı Ergün Koç ise, “Projem ile özellikle proje geliştirmeyi ve fikir üretmeyi desteklemek ve teşvik etmek amacındayız. Karacabey ve Türkiye adına yararlı olacak 'Projem' ekibimiz, en az proje sahipleri kadar heyecanlılar. Güzel işler ortaya çıkaracaklarına inanıyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.