İHH’nin 32. Yardım Tırı uğurlandı

İHH Karacabey Temsilciliği, geçtiğimiz Cuma günü 32. Yardım Tırı’nı Hacı Erol Onur Hidayet Camii’nden Suriye’ye uğurladı.
Cuma namazı sonrası düzenlenen törene Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol, siyasiler, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Bağışçılara teşekkür ederek sözlerine başlayan İHH İlçe Temsilcisi Hüseyin Kahraman, yapılan yardımların önemine değindi. Kahraman, “Suriye-Reyhanlı istikametindeki kamplarda yaşam mücadelesi veren ve soğuk havanın etkisiyle zor günler geçiren mültecilere, 1 gıda tırı daha hazırlamanın kıvancını yaşıyoruz. Rabbim ülkemizi ve Karacabey’imizi her türlü afet ve belalardan esirgesin. Sınırda teyakkuzda bulunan Mehmetçiğimize Rabbim yardım etsin, zaferler versin. Ülkemizi her türlü tehditten muhafaza eylesin. Bu yardımların sebebi hürmetine ülkemize esenlik ve selamet versin.” dedi.
Ardından yardım tırı yoğun kalabalık eşliğinde Hacı Erol Onur Hidayet Camii İmam Hatibi Bilal Coşkun’un dua ve tekbirleriyle Reyhanlı Koordinasyon Merkezi’ne uğurlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.