İHH, ihtiyaç sahiplerine et ulaştıracak

Karacabey İHH Başkanı Hüseyin Kahraman ve Teşkilat Başkanı Mustafa Sevinç, Kızılay Karacabey Şube Başkanı Ahmet Kırmızı’yı makamında ziyaret ederek, faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla yine yollara düştüklerini belirten İHH İlçe Başkanı Hüseyin Kahraman, “Yine yola çıkıyoruz. Yine mazlumların yanında olacağız. Kurbanları 106 ülke ve bölgede ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız, tıpkı 25 yıldır yaptığımız gibi.” dedi.

Kurbanları yaklaşık 2 milyon ihtiyaç sahibine ulaştırmayı hedeflediklerini vurgulayan Kahraman, “Tüm vatandaşlarımız kurban hisselerinizi bu iyilik kervanına katabilir.” ifadesini kullandı.

Kahraman; İHH İnsani Yardım Vakfı’nın geçen yıl kurban yolculuğunda 5 kıtada, 471 bin km yol kat ederek, 89 ülkede, 324 şehre ulaştığını, destek ve bağışlarla kesilen kurbanların 43 bin 155 hisseye ve 345 bin 240 paya ayrıldığını, bu paylardan da yaklaşık 1 milyon 726 bin 200 ihtiyaç sahibinin faydalandığını bildirdi.

Kahraman, “Bu Kurban’da da Türkiye dahil Ortadoğu, Afrika, Orta Asya ve Kafkasya, Güney Asya, Balkanlar ve Amerika’da 106 ülkede 2 milyon ihtiyaç sahibi insana ulaşmayı hedefliyoruz. Burada en büyük desteğimiz hayırsever bağışçılarımız. 25 yıldır gösterilen güvene layık olmaya özen göstereceğiz ve bu tecrübe ile kurban bağışlarını en sağlıklı şekilde mazlum ve ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız.” dedi.

Kızılay Karacabey Şube Başkanı Ahmet Kırmızı da, İHH’yı yakından takip ettiklerini belirterek, “Sizleri tanıyoruz, güveniyoruz. Her alanda çalışmalarını ilgiyle takip ediyoruz. Su kuyuları, katarakt ameliyatları ve özellikle yetim çalışmalarınız takdire şayandır. Allah yar ve yardımcınız olsun.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.