Egzoz emisyon pulunuzu yenilediniz mi?

Karacabey'de oto elektrik ve lpg dönüşüm hizmetleri veren Cesur Oto, 2 yıldan bu yana ilçe halkına egsoz emisyon pulu vermeye devam ediyor. İşletme Sahibi Oğuz Başer, araç sahiplerinin egsoz emisyon pulunu almalarını aksi takdirde cezai işleme maruz kalabileceklerini hatırlattı.

30 yıldır tecrübeli ve kaliteli hizmet anlayışıyla Karacabey Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren Cesur Oto Elektrik ve LPG Dönüşüm Hizmetleri İşletme Sahibi Oğuz Başer, 2 yıldır Karacabey'de tek yetkili işletme olarak egsoz emisyon pulu verdiklerini hatırlattı. Başer, araç sahiplerini bu pula önem vermesi konusunda uyarırken, günü geçen egsoz emisyon pullarında araç sahibine 842 TL para cezası uygulandığını vurguladı. Yapılan kontrollerde emisyon değerleri olumsuz çıkan araçlara ise 1689 TL para cezası kesildiğini kaydetti.

Başer, bu pulu Karacabey'de 2 yıldır ilçe halkına verdiklerinin altını çizerek yaklaşık 10 bin araca bu puldan verdiklerini dile getirdi. Araç sahiplerinin bu pulu geç kalmadan almalarının altını çizen Başer, aksi takdirde sürücülerin para cezalarına maruz kalacağını sözlerine ekledi.

Başer, Karacabey Sanayi Sitesi 1 No.lu Ada No:19'da faaliyet gösteren Cesur Oto Elektrik ve LPG dönüşüm hizmetleri olarak yılların tecrübesi ile kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerini ağırlayacaklarını belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.