Doğruoğlu, yeniden göreve talip

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi belediye meclis üyesi Hüsnü Doğruoğlu, yeniden meclis üyeliği için kolları sıvadı.

Başvuru dosyasını MHP İlçe Başkanlığı’na teslim eden Doğruoğlu, “Türküm, doğruyum, tekrar partimden meclis üyeliğine adayım” dedi.

Siyasetin, doğru ve bilgi birikimi olan kişilerle yapılabileceğini söyleyen Doğruoğlu, “Politikadan korkan, düşüncelerini söylemekten çekinenleri cesaretlendirmek için tekrar MHP’den meclis üyeliği için kolları sıvadım. Havası temiz, suyu içilebilir huzurlu bir Karacabey için gece gündüz demeden çalışmaya devam etmek istiyorum.

Çağdaş ve dünya standartlarında bir belediyecilik için ‘ISO 9001 ve 14001’ belgelerini ve ‘Kalite yönetim sistemi’ni Karacabey Belediyesi’ne kazandırmak, işletmek ve sürekliliğini sağlamak için yeniden göreve hazırım.

Politika yapmak için, önce vizyon ve misyonun olması gerektiğini ispat etmek istiyorum.

Vatanın bölünmez bütünlüğünü, tek devlet, tek bayrak ve tek millet olduğumuzu anlatmak için varım. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gitmekten başka yolumuz olmadığını, başka bir Türkiye, başka bir Bursa ve başka bir Karacabey olmadığını tekrar, tekrar anlatmak, projeler üreterek, ekip çalışmasını hayata geçirmek için meclis üyeliğine talibim” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.