Cumhuriyetli öğrenciler Karacabey ve Bursa’nın gururu oldu!

Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinden Miray Işıktaş, ‘Enerji ve Enerji Kaynaklarının Verimli Kullanılması’ ile Damla Malçok’da ‘Su Elçileriyiz Suyun Bekçileriyiz’ konulu resim yarışmasında İl Birincisi olarak okullarına çifte şampiyonluk yaşattı.
Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın ilkokul öğrencilerine yönelik düzenlediği ‘Enerji ve Enerji Kaynaklarının Verimli Kullanılması’ konulu resim yarışmasında Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinden 1/A sınıfı öğrencisi Miray Işıktaş önce ilçe, akabinde de İl birinciliğini elde ederek ipi göğüsleyen isim oldu. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde TRT ve Milli Eğitim Bakanlığıyla da ortak hazırlanan “Su Elçileri Eğitim ve Farkındalık Artırma Teknik Destek Projesi” kapsamındaki ‘Su Elçileriyiz Suyun Bekçileriyiz’ konulu resim yarışmasında da aynı okuldan 4/A sınıfı öğrencisi Damla Malçok İl birinciliğini hak etti.
Üstün başarıya imza atan Miray Işıktaş ile Damla Malçok öğrenciler hem okullarına hem de Karacabey’e büyük gurur yaşattı.
Cumhuriyetli öğrenciler Miray Işıktaş ile Damla Malçok’ın İl birinciliğine layık görülen eserleri Türkiye genelinde de yarışmaya hak kazanmış oldu.
Başarılı öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin makamında kabul etti. Emin Dingin; “Öğrencilerimizin başarıları bizleri onurlandırıyor. Öğrencilerimizi bu tür sosyal ve kültürel faaliyetlere yönlendirmeliyiz. Böylece öğrencilerimizin başarılı olduğu alanları keşfederek, onlara başarılı olduğu alanlarda kariyer yapma imkanı sunabiliriz. Ben öğrencilerimizi ve onları eğiten öğretmenlerimiz Sibel Güven ile Seniye Doğan’ı tebrik ediyorum. Öğrencilerimize, Bursa’yı temsilen Türkiye geneli için Ankara’da yapılacak değerlendirmede başarılar diliyorum” diyerek, öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.