Ciddiyetsizlik söz konusu değil!

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyeleri, gazetemizin 05 Nisan 2013 tarihli, “Başkan yoksa, meclis de yok!“ başlıklı haberiyle ilgili açıklamada bulundu.
Seçildikleri günden bu yana görev bilinci içinde olduklarını ve gayriciddi davranışlarda asla bulunmadıklarını dile getiren MHP Meclis üyeleri, çalışmalarında kimseye bağlı kalmadıklarını ifade etti.
MHP Belediye Meclis üyeleri adına açıklamada bulunan Vedat Mert, konuyla ilgili şunları söyledi; “İlçemizin geleceğini şekillendirdiğimiz doğrudur. Göreve başladığımız günden bugüne kadar 4 yıl geçti. Bu sürede yaptığımız hizmetleri ve çalışmaları tüm vatandaşlarımız görmekte ve takdir etmektedir.
Her Meclis toplantısından önce yaptığımız gibi MHP, CHP ve SP'li Belediye meclis üyeleri olarak toplandık ve meclis gündemine ait değerlendirmelerimizi yaptık. Konular hakkında yaptığımız araştırma ve bilgilendirmeleri birbirimizle paylaştık. Bunun sonucunda da konular hakkında bilgi sahibi olarak meclis toplantısına gittik.
Gündemde yer alan maddelerden biri de komisyon seçimleriydi. MHP, CHP ve SP meclis üyeleri olarak komisyonlarda kimlerin görev alacağı ve diğer partilerden kimlerle sağlıklı bir çalışma yürütebileceğimizi değerlendirerek her yıl yaptığımız gibi adaylarımızı belirledik. Bu değerlendirmeler ışığında meclis toplantısında adaylarımızı komisyonlara önererek seçimlerin yapılmasını sağladık.
Bizler hiçbir zaman kişilere bağımlı çalışmadık. Karacabey için ne iyi olacaksa onun yanında olduk. Meclis Başkanının Sayın Ergün Koç ya da Sayın Burhan Sevinç olması ciddiyetimizde ve sorumlu davranmamız da hiçbir zaman etkili olmamıştır. Kaldı ki kimlerin gayri ciddi davranışlarda bulunduğu ve sorumluluktan uzak davrandığı Meclis kayıtlarından görülebilir.
Belediye meclis toplantısına MHP, CHP, SP ve DP eksiksiz olarak katılmış ve tüm komisyonlarda yer alarak görev ve sorumluluklarını yerine getirmişlerdir. Belediye meclis toplantısına mazeretsiz katılmayan bazılarının ciddiyetten ve sorumluluktan bahsetmesini de anlamak mümkün değil. Halkın oyları ile seçilmiş olmalarına rağmen sağda solda laf cambazlığı yapanlar; görev ve sorumluluklarının ne olduğunu ilk önce kendileri bilecekler. Ondan sonra bizlere bakıp sorumluluk ve ciddiyet dersi alacaklar.
Bize bu onurlu görevi veren seçmenimizi üzecek hiçbir davranış ve işin içinde olmadık ve olmayacağız.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.