CHP, “Parti Okulu” çalışmalarını tamamladı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin üyelerine yönelik başlattığı “Parti Okulu” eğitimleri, önceki gün Karacabey'de de gerçekleşti.

Parti Okulu'nda; CHP'nin temel değerleri ve kavramlarının anlaşılması, bilgi ve pratiğin geliştirilmesi, toplumun sorunlarını çözme ve örgütlülük düzeyinin artırılmasını amaçlanıyor. Parti Okulu'nda ayrıca, partinin tüzük ve programından sosyal demokrasiye iletişim ve parti tarihi konularına kadar bir dizi eğitim veriliyor.

Bu doğrultuda önceki gün Tek Gıda-İş Sendikası'nın Karacabey İrtibat Bürosu'nda gerçekleşen eğitimlere CHP İlçe Başkanı Gönül Avil'in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları ve mahalle meclisleri de katıldı.

Prof. Dr. Hasan Ertürk, İl Sekreteri Engin Saban, Mimar Hafize Usturalı Akgün, İsmail Güleç ve İsmail Çakır'ın verdiği eğitimlerde; CHP tarihi, CHP tüzüğü, kadın-erkek eşitliği, insan hakları, sosyal demokrasi, halkla ilişkiler, iletişim, sosyal proje uygulamalarının teknik ve yöntemleri aktarıldı.

Yapılan eğitimlerin çok yararlı geçtiğini dile getiren CHP İlçe Başkanı Gönül Avil, önümüzdeki yıl yapılacak olan Yerel Seçimler öncesinde, halkın sorunlarını halkla birlikte çözmek amacıyla çalışmalara başladıklarını vurguladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.