Bosna Sancak Edirne’ye çıkarma yapacak

Karacabey Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği, 27 Eylül 2017 Pazar günü Edirne’ye gezi düzenliyor. Dernek Başkanı Cengiz Coşkun, Edirne gezisine katılmak isteyenlerin en kısa zamanda Park Caddesi üzerindeki Buket Çiçek Evi Sahibi Mustafa Buğday’a müracaat etmeleri gerektiğini duyurdu.
Cengiz Coşkun başkanlığında Karacabey’in sosyal ve kültürel faaliyetlerde en etkin sivil toplum örgütlerinden biri olan ve takdir toplayan Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimi, yeni bir etkinliğe daha imza atmaya hazırlanıyor. Daha önce de Türk destanının yazıldığı Çanakkale’ye gezi tertip eden Bosna Sancak Derneği, 27 Eylül 2017 Pazar günü de Edirne gezisi organize edecek.
Üyeleri ve Karacabey halkıyla beraber olmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Dernek Başkanı Cengiz Coşkun, geziye katılmak isteyenlerin en kısa süre içinde kimlikleri ile birlikte Park Caddesi üzerindeki Buket Çiçek Evi Sahibi Mustafa Buğday’a müracaat etmeleri gerektiğini bildirdi. Coşkun, geziyle ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin ise 0 532 281 59 04 numaralı telefonu arayabileceklerini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.