Birlikte daha güçlü zaferlere!

Spor Toto 3. Lig’deki temsilcimiz Karacabey Birlikspor yönetimi, basın açıklaması düzenleyerek 2017-2018 sezonu için yaptıkları transferler ve kamp programı hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.
Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen toplantıya Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, As Başkanı Fahrettin Dengiz, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Avinç, Serkan Acar, Mustafa Kuzu, Murad Bertan ve Davut Zirek katıldı.
Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, önceki gün yapılan kura çekimiyle 3. grupta yer aldıklarını ve bu grupta güçlü rakiplerin olduğu belirtti. Koçak, “Bu sezon iyi bir grupta mücadele edeceğiz. Güçlü bir ekip kurduk. Hedefimiz üst sıralarda yer alarak play-off oynamak. Karacabey halkının ve iş adamalarımızın da desteğiyle üst liglere çıkmak istiyoruz. Şu ana kadar transfer için iki buçuk milyon lira harcadık. Kadromuza dahil edeceğimiz başka oyuncular, deplasman giderleri, sahamızda oynayacağımız maç giderleri ve primlerle birlikte bu sene beş milyona yakın bir harcama bütçesi olacağı görüşündeyiz.” dedi.
Karacabey’de geçen Pazartesi günü itibariyle ilk antrenmana başladıklarını belirten Koçak, “Bu ayın 17’sinde Erzurum kampı var. Burada 12-13 gün kalacağız. Sonrasında 2-3 gün futbolculara izin vereceğiz. İzin sonrasında Nevşehir’de kampa gireceğiz. Bu şekilde sezon hazırlıklarını tamamlamış olacağız.” ifadesini kullandı.
Karacabey’de doğanlar ve doyanlar bize destek vermeli
Kombine bilet satışı yapmayacaklarını söyleyen Koçak, “Bu sene maç öncesinde bilet satacağız. Kombine satışımız olmayacak. Ayrıca şeref tribününün bir kısmında yer alan koltukları kulübümüze gelir sağlamak adına 10 bin TL’den satışa çıkardık. Bu koltuklar şahsa ait olacak ve alanlardan başka kimse oturamayacak. Maddiyat olmadan hiçbir şey olmuyor. Karacabey’de doğanlar ve Karacabey’de doyanlar bize destek vermeli. Bu takımın değerini anlamalıyız. Belediye desteği olmadan da bir şey olmuyor. Biz Karacabey Belediyesi’nden tam destek alıyoruz. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Ali Özkan’a teşekkür ediyoruz. Tüm ilçe dinamiklerinden de maddi, manevi destek bekliyoruz. Karacabey’in değeri olan Birlikspor için herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor” dedi.
Biletini al, takımına sahip çık…
Taraftarın bilet alarak takımına sahip çıkmasını isteyen Başkan Koçak, “Taraftarımız takıma en büyük desteği bilet alarak sağlayabilir. Karacabeyli futbolseverler olarak profesyonelce hareket etmeliyiz. Geçen sene çeşitli cezalarla karşı kaşıya kaldık. Yaklaşık 45 bin TL ceza ödedik. Türkiye’de yankı uyandıran olağanüstü bir taraftara sahibiz. Bu sezon içinde taraftara sesleniyoruz, biletini al maça gel, takımına sahip çık ve küfür etme, ettirme. Taraftarın desteğine ihtiyacımız var. Tek isteğimiz centilmenliği elden bırakmasınlar” şeklinde konuştu.
Güçlü ve ahlaklı bir takım oluşturduk
Transfer Komitesi’nde yer alan Yönetici Murat Avinç ise, geçen yıl zor bir sezon yaşadıkları için bu sezon transfere erken başladıklarını söyledi. Avinç, “Geçen yıl formamızı giyen 5 oyuncuyla yeniden anlaştık. 15 yeni oyuncuyu ise transfer ettik. Ana iskeletimizi belirledik. Bundan sonra ayrıntı olabilecek birkaç arkadaşla daha sözleşme imzalayıp transfer sezonumuzu kapatmayı düşünüyoruz. Güçlü, güzel ve ahlakı tam bir takım oluşturduğumuza inanıyoruz. Taraftarlarımız bu sezon yenilsek dahi mücadele eden bir takım izleyecekler.” diye konuştu.
Ayrıca, geçen sezon takımı çalıştıran Nevzat Dinçbudak ile yollarını ayırdıklarını belirten Avinç, “Geçtiğimiz sene Van Büyükşehir Belediyespor’u çalıştıran tecrübeli Teknik Direktör Namık Altunsoy ile anlaştık. Namık Hoca ve ekibiyle 1 senelik sözleşme imzaladık. Kendisinin tecrübesinden, spor adamlığından yararlanacağız. Kulübümüze vereceği katkıdan umutluyuz.” dedi.
Karacabey Birlikspor’un kadrosuna kattığı oyuncu ve takımları şöyle: Erkut Başkaya (Orhangazispor), Ozan Solak (Kartalspor), Fatih Gültekin ( Muğlaspor), İmam Almas (Çorum Belediyespor), Doğancan Topal (Sancaktepe Belediyespor), Zeynel Alkan (Erzincanspor), Batuhan Er (Bayburt), Okan Karabulut (Van Büyükşehir Belediyespor), Emre Akdağ ( Ankara Demirspor), Bünyamin Kasal (Bursaspor), Barış Kazer (Düzecespor), Emirhan Çolak (Hatayspor), Ömer Faruk Gümüş (İnegölspor), Bayram Balduk (Sivasspor).
Yapılan transferler dışında geçen yıldan takımda kalan futbolcular ise şu isimlerden oluştu: Yusuf Efil, Yasin Tosun, Mehmet Mert Pala, Ali Serin, Deniz Keskin ve Murat Karabatak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.