Birlikspor’dan teşekkür ziyaretleri

Karacabey Birlikspor Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Koçak, takıma önemli destekler veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye, Bursa Ticaret Borsası ve Matlı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ile Bursa eski Milletvekili ve Matlı A.Ş. Genel Müdürü Önder Matlı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.
İlk olarak kulüp yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin konuğu olan Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Koçak, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe’ye geçtiğimiz sezon yaptığı ve bu sezon da vereceği desteklerden dolayı teşekkür etti.
Birlikspor yönetimini konuk etmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Altepe, Karacabey’in marka değeri Birlikspor’u güzel yerlerde görmek istediklerini vurguladı ve her zaman destek vereceklerini belirtti.
Kulüp Başkanı Uğur Koçak da, Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe ile eksik olan tesisler konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek, “Başkanımız daha önce olduğu gibi her zaman yanımızda olduğunu ve eksiklerimizin derhal giderilmesi konusunda talimatlarını verdi. Kendisine kulübüm adına sonsuz şükranlarımızı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.
Birlikspor yönetimi daha sonra, Bursa Ticaret Borsası ve Matlı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ile Bursa eski Milletvekili ve Matlı A.Ş. Genel Müdürü Önder Matlı’yı da ziyaret ederek, bu zamana kadar ve bundan sonra kulübe verecekleri katkılardan dolayı teşekkür etti.
Karacabey Birlikspor yönetimi ziyaretler sonunda Altepe ve Matlı kardeşlere takım forması, atkı ve Türk bayrağının bulunduğu tablo hediye etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.