“Birlikspor için el ele verelim”

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Karacabey Birlikspor, 26 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00’de evinde oynayacağı Elaziz Belediyespor maçıyla yeni sezona ‘merhaba’ diyecek. Birlikspor, bu maç öncesi ise, 19 Ağustos 2017 Cumartesi günü akşamı (Yarın) saat 20.30’daki ilk gece maçında, M. Fehmi Gerçeker Stadyumu’nda 2. Lig ekibi İnegölspor ile sezon açılışı ve hazırlık karşılaşması oynayacak. Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, mücadeleye tüm ilçe halkını davet etti.
Geçtiğimiz yıl ilk kez mücadele ettiği 3. Lig’de sıkıntılı günler geçiren ve son maçta aldığı 1-0’lık Ankara Demirspor galibiyetiyle ligde kalan Birlikspor, bu sezona iddialı hazırlandı. Bu sezon play off hedefiyle yola çıkan ve tecrübeli Teknik Direktör Namık Altunsoy’u takımın başına getiren Birlikspor, gerçekleştirdiği birbirinden önemli 20 transferle de dikkatleri üzerine çekti. Yepyeni bir takım kuran ve yeni sezona iddialı hazırlanan Birlikspor, verimli geçen Erzurum ve Nevşehir kampından da moralli dönerek, çalışmalarına Karacabey’de devam ediyor.
Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, yeni sezon öncesi tüm ilçe halkından maddi ve manevi destek beklediklerini duyurdu. Birlikspor’un Karacabey için marka bir değer olduğuna vurgu yapan Koçak, “Karacabey’de doğan, Karacabey’de doyan ve bu ilçeyi seven herkesin taşın altına elini koyması gerekir. Üst liglere çıkmak gibi bir hedefimiz var. Bunu gerçekleştirmemiz için yönetimden taraftara, siyasilerden işadamlarımıza, sivil toplum örgütlerinden ilçe halkına kadar herkesin Birlikspor’a katkı sunması gerekir.” dedi.
Geçtiğimiz sezon 3. Ligde tecrübesizlikten kaynaklanan hatalar yaptıklarını ancak bu yılın çok daha iyi geçeceğine inandıklarını kaydeden Başkan Koçak, yapılan nokta transferlerle birlikte taraftarların bu sezon mücadeleci bir takım izleyeceğini söyledi. Yeni sezonda Play Off oynamayı hedeflediklerini dile getiren Koçak, bunu başarabilecek bir takım kurduklarını belirtti.
Birlikspor’un Karacabey için marka bir değer olduğunu yineleyen Koçak, bu sezon daha fazla desteğe ihtiyaç duyduklarını kaydetti. Koçak, “Artık Karacabey’in Birlikspor’u var. Birlikspor bu ilçenin marka değeridir ve sahip çıkılması gerekir. Üst liglere çıkmak istiyoruz. Bu hedefe ulaşabilmemiz için maddi ve manevi desteğe çok fazla ihtiyacımız var. Başta ilçemizin değerli işadamlarına ve muhteşem taraftarımıza buradan çağrıda bulunuyorum; Bu takıma hep birlikte sahip çıkalım. El ele verirsek başarılı oluruz. Karacabey’de doğan, Karacabey’de doyan ve bu ilçeyi seven herkesin taşın altına elini koyması gerekir.” diye konuştu.
Karacabey’in Bursa ve ülke genelinde ses getiren muhteşem bir taraftara sahip olduğuna dikkat çeken Başkan Uğur Koçak, “Geçen yıl tüm ülke genelinde nasıl bir taraftara sahip olduğumuzu herkes gördü. Tüm Türkiye Karacabey’in muhteşem taraftarına hayran kaldı. Bu sezon yine en büyük itici gücümüz taraftarımız olacak. Çünkü onların desteği olmadan başarılı olmamız mümkün değil. Taraftarımızdan tek isteğimiz, centilmenliği elden bırakmasınlar. Özellikle sahamızdaki maçlarda onlarsız maç oynamak istemiyoruz. Misafirperver olmalıyız. Misafirlikte nasıl karşılanmak istiyorsak evimizde de öyle davranmalıyız. Taraftarımız, 3. Lig’de de beste, şov ve tezahüratlarıyla centilmence ve Karacabeyliye yakışır davranışlarıyla yine ülke genelinde ses getirecektir. Biz buna inanıyoruz. Sonuç olarak spor dostluk ve kardeşliktir.” diye konuştu.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a özellikle teşekkür eden Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, onun sayesinde bu günlere geldiklerini söyledi. Koçak, “Kulübümüzün Onursal Başkanı Sayın Ali Özkan, sporu seven ve spora gönül veren bir başkandır. Yalnızca futbolda değil, sporun her dalında ilçemize kazandırdıkları ortadadır. Sayın Özkan, Birlikspor ve Karacabey’deki tüm spor dalları için bulunmaz bir nimettir. Karacabey’in 22 yıl sonra yeniden 3. Lig heyecanı yaşamasına vesile olan, Birlikspor için büyük katkıları bulunan Belediye Başkanımız Sayın Ali Özkan’a ayrıca teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da onun bilgisine, tecrübelerine ve desteğine ihtiyacımız var. Belediye desteği olmadan sporda başarılı olmak çok zor. Bu zamana kadar bizlere katkısını esirgemeyen Sayın Başkanımız ve mesai arkadaşlarının desteğini bundan sonra da görmek istiyoruz. Yönetim Kurulum adına kendisine bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum.” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.