Belediye’den sanayiye güvenlik kamerası

*Teknolojik yatırımlara tüm hızıyla devam eden Karacabey Belediyesi, sanayi sitesi esnafının talebi doğrultusunda başlattığı çalışma ile ilk etapta 20 adet güvenlik kamerasını ve iki farklı kontrol merkezini hayata geçirdi.

3T vizyonunun önemli parçalarından biri olan ‘teknoloji’ ile ilgili yatırımları tüm hızıyla sürdüren Karacabey Belediyesi, sanayi sitesi esnafının talebi doğrultusunda başlattığı çalışma ile ilk etapta 20 adet güvenlik kamerasını ve iki farklı kontrol merkezini hayata geçirdi.
Zaman zaman yaşanan hırsızlık ve benzeri olumsuz durumlar için Karacabey Belediyesi’nden güvenlik kamerası talep eden Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Yağcı, esnafın bu yönde talebi olduğunu ve belediyeden bu konuda yardım istediklerini belirtti.
Belediye Başkanı Ali Özkan’ın da bu talep doğrultusunda verdiği talimatın ardından, 10 tanesi 360 derece hareket kabiliyetli olan ve tamamı gece görüşlü 20 kamerayı, sanayi sitesi içerisinde belirlenen ve kör nokta diye tabir edilen bölgelere yerleştirildi.
7-24 kayıt yapacak kameralar, iki farklı kontrol merkezinden de anlık olarak izlenebilecek.
Sanayi Sitesi’nden teşekkür
Kameraların kurulmasının ardından, önceki gün sanayi esnafı adına Başkan Özkan’a teşekkür ziyareti gerçekleştiren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Yağcı ve Yönetim Kurulu üyeleri, esnafın duyduğu memnuniyeti Başkan Özkan’a bizzat iletti.
Kooperatif Başkanı Yağcı yaptığı açıklamada, “Bu sistem, sanayi sitesi esnafından gelen yoğun talepler arasındaydı. Biz de kooperatif olarak, belediye başkanımıza konuya ilettik. Sağ olsun en kısa sürede 20 adet kamerayı bizlere kazandırdı. Böylece hırsızlık başta olmak üzere, bu sistem pek çok olumsuz durumlar için caydırıcı özellikte olacaktır. Özellikle sanayi sitesi esnafı olarak bizler, başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Teknolojik yatırımları önemsiyoruz
Başkan Ali Özkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Karacabeylilerin çıkarları noktasında, her kurum ve kuruluşla diyalog ve dirsek teması içerisindeyiz. Teknolojik yatırımları önemsiyor ve çağın getirdiği zorunluluklara ayak uydurmanın, gerekli olduğuna inanıyoruz. Benzer çalışmaları köylerimizde de hayata geçirdik. Ve bunları yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.