AZ-29 “Çelik” gibi!

AZ-29 Çelikspor Minikler Yaz Futbol Okulu 14. sezon çalışmalarına Yeniköy’de başladı. 15 yetenekle start alan Yaz Futbol Okulu, Yeniköy’de boş buldukları alanda teorik derslerle futbol çalışmalarını gerçekleştiriyor. Katılımcı yeteneklerin daha da fazlalaşacağını ümit eden Antrenör İbrahim Yavuz, haftada 2 gün yapılan çalışmalara tüm futbolseverleri beklediklerini duyurdu.
İbrahim Yavuz, “Bu sene aralıksız sürdürdüğümüz AZ-29 Çelikspor Minikler Yaz Futbol Okulu’nda 14. yaşımızın heyecanını yaşıyoruz. Minik futbolcularımız idmanlara şapka, su ve havlu ile katılıyor. Sahadaki çalışmalarımız, teorik derslerle başlayarak, normal çalışma dönemiyle devam ediyor. Katılımcı miniklerimizin heyecanlı, sabırlı ve gayret içinde olmaları bize mutluluk katıyor. Amacımız Bursa’ya sonuç olarak da Türk futboluna yetenekler kazandırmaktır. Zevk ve neşe ile yapılan çalışmalarımızda önce Atatürk’ün gençliğe öğütleri niteliğiyle spor ahlakı sonra top tekniği, fiziğe, kondisyon ve taktiğe dayalı idmanlar yapılmaktadır. Minik futbolculara destek vererek yelek, top ihtiyacını karşılayan ve her sorunumuzda yanımızda olan sponsorumuz Bektaş İnşaat A.Ş. sahibi Cabir Bektaş’a da çok teşekkür ediyoruz” dedi.
İdman yapacak saha bulamadıklarından da yakınan İbrahim Yavuz, “Minik futbolcularım ile birlikte 9 yıldır antrenman yaptığımız Yeniköy’ün talan içindeki yapılaşması tatilcilerden tepki alırken, bizi de saha aramak zorunda bıraktı. Haftada 2 gün çalışma yaptığımız idmanlarımız için boş bulduğumuz sokak arası, arsalık vs. yerleri kullanıyoruz. Yer sıkıntımız çok büyük olsa da idmanlarımızı yapmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimle ben saha sorunumuzun çözülmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.
AZ-29 Çelikspor Yaz Okulu, 23 Ağustos Pazar günü Genel Kurmay eski Başkanı Hüseyin Kıvrıkoğlu’nun Yaveri ve 3 yıl önce emekliye ayrılan Kadir Yıldırım tarafından minik futbolculara verilecek diploma töreniyle sona erecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.