Astımlı çocuklar kampı

Astımlı çocuklar kampı
İznik’te her yıl yapılan “Astımlı Çocuklar Kampı” cumartesi günü başlıyor.
İznik gölü kıyısındaki Bursa DSİ 1.Bölge Müdürlüğü Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’ndeki kampa katılımın bu yıl daha fazla olduğu belirtildi.
Kamp sorumluları, Astımlı çocuklar kampını bir kez daha hizmete sunmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. 7 gün süren kampa Karacabeyli gençlerinde büyük ilgi gösterdiği dile getirildi.
Bu yıl kampta neler bulacaksınız: Her yıl olduğu gibi kampta yeni arkadaşlarla tanışma olanağı elde edeceksiniz. Psikolog, uzman doktor, hemşire ve öğretim üyelerinden astımla ilgili yeni bilgiler alacak ve astımla birlikte mutlu yaşamanın yöntemlerini öğreneceksiniz. Sizin için hazırlanmış olan bir program içerisinde özellikle yüzme ve tenis gibi çeşitli sportif etkinliklere katılarak eğlenecek ve mutlu günler geçireceksiniz. Ailenizden bağımsız olarak astımı nasıl kontrol altında tutabileceğinizi görecek ve böylece kendinize olan güveninizi artıracaksınız. Grup içinde görev, sorumluluk ve özveri duygusunu öğreneceksiniz. Bütün bunların yanında güzel bir tatil yapacak ve unutamayacağınız anılara sahip olacaksınız. Sinan ÇİFTÇİ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.