Altıntaş 5. kez güven tazeledi

Kahveciler, Aşçılar, Köfteciler, Gazozcular ve Tatlıcılar Esnaf Sanatkarlar Odası geçtiğimiz Cumartesi günü Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Tek listeyle yapılan seçimde, 4 dönemdir bu görevi üstlenen mevcut Başkan Burhan Altıntaş yeniden seçilerek güven tazeledi. Başkan Altıntaş ayrıca, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESOB) Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yapıyor.
Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP İlçe Başkanı Ayfer Şahin Çiftçi, İYİ Parti İlçe Başkanı Ayhan Tayfur, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Fahri Köfteci, AK Parti Belediye Meclis Üyesi İsmet Gülerce, MHP Belediye Meclis Üyesi Ferruh Artan, siyasiler, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri ile üyeler katıldı.
BESOB Yönetim Kurulu Üyesi Bedri Gürşen başkanlığında oluşturulan divan kurulunun ardından okunan Oda’nın faaliyet ve denetim raporları ile gelir-gider ve bilançoları üyeler tarafından oy birliğiyle kabul edildi.
Daha sonra gerçekleşen seçime tek listeyle giren mevcut Başkan Burhan Altıntaş, güven tazeleyerek 4 yıl daha göreve getirildi. Kendisini bu göreve layık gören üyelerine teşekkür eden Başkan Altıntaş, “İlk günkü aşk ve heyecanla üyelerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Destek veren herkese teşekkür ederim.” dedi.
Burhan Altıntaş başkanlığındaki yeni dönem Kahveciler, Aşçılar, Köfteciler, Gazozcular ve Tatlıcılar Esnaf Sanatkarlar Odası yönetiminde; Ali Osman Noyan, Tuncay Kocacıklı, İbrahim Güzelceoğlu, İhsan Çelenli, Erdinç Eskikart ve Sabri Kutku yer aldı.
Denetim Kurulu ise; Gökmen Yılmaz, Koray Aşkın ve Sezgin Kökçü’den oluştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.