AK Kadın’lardan Altepe’ye ziyaret

Karacabey AK Parti Kadın Kolları, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Hamiyet Özenli başkanlığındaki Kadın Kolları Teşkilatı, Altepe’nin ikinci kez aday gösterilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından içtenlikle karşılanan AK Partili kadınlar, Büyükşehir ile uyumlu bir Karacabey Belediyesi’nin önemli hale geldiğini vurguladı.

Yerel seçimlerle birlikte Karacabey’in Büyükşehir sınırlarına katılacağını hatırlatan İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, “Karacabey’in, Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla Bursa gibi çağ atlayacağına inanıyoruz. İktidar partisi, Büyükşehir Belediyesi ve Karacabey Belediyesi’nin uyumu son derece önemli bir hale geldi.  Bu üçlü saç ayağını gerçekleştirmek için tüm AK Partili kadınlar olarak canla, başla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teşkilatçı yönünüz bizleri hep mutlu etti. Yeniden Büyükşehir Belediye başkan adayı gösterilmenizden memnuniyet duyduk. Önümüzdeki 5 yılın da başarılı çalışmalarınızla güzel geçeceğine inanıyoruz. Desteğimiz sizinle. Durmak yok yola devam” diye konuştu.

Karacabey Belediye başkan aday adayı Talat Özen’in de eşlik ettiği ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Kadınların sosyal hayatın her alanında daha aktif bir rol almasını sağlamak için çalışıyoruz. Başta meslek edindirme ve bilgisayar kursları olmak üzere birçok eğitici çalışmayı hayata geçirdik. Bunun yanında kadınlarımızın spor yapmalarına olanak sağlayacak tesisler kazandırmaya devam ediyoruz. Emeğin ve güvenin karşılığını vereceğiz. Vatandaş bizi tanıyarak seçti. Biz de Bursa’mızın yaşanabilir bir hale gelmesi için çalışıyoruz. Bursa zaman kaybetmeyecek. Şeffaflık ve katılımcılık ilkesini benimsedik. Bursa’da sadece hizmet konuşulsun istiyoruz. Bundan sonra Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman beraberiz. Her türlü eksikliğinizi biz gidereceğiz. Amacımız, Karacabey’i daha gelişmiş bir şehir haline getirmek. Hedefimiz, seçimlerden sonra daha güzel bir Karacabey yapmak. Büyükşehir olarak sizlere hizmet edeceğiz. Bursa’yı görüyorsunuz. Neydi? Ne hale getirdik. Bundan sonra Karacabey’de Bursa gibi güzelleşecek” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.