AK Gençlik’ten birlik ve beraberlik yemeği

AK Parti Karacabey İlçe Gençlik Kolları’nın Adem Coşkun başkanlığında yenilenen yönetimi ile eski yönetim yemekte buluştu.
AK Parti Karacabey İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’nde Yakup Can görevini Adem Coşkun’a devretti. Adem Coşkun ile yenilenen yönetim Coşkun Parkada’da İl Koordinatörleri Muhammed Fatih Ayaz ve Ömer Köroğlu ile önceki dönem İlçe Başkanları Gençlik Kolları İlçe Başkanları Ahmet Gülsoy ve Osman Özdemir ile akşam yemeğinde bir araya geldi.
Gençler samimi ortamda bilgi alışverişinde bulunurken, AK Parti Karacabey İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Coşkun tarafından eski Başkan Yakup Can’a görev süresince yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı hediyeler takdim edildi.
Koltuktan güç alan ve güce tamah eden çürümüş bir zihniyetin değil koltuğa güç vermeye niyet eden haklı bir duruşun mensubu olmaya çalıştıklarını ifade eden eski Başkan Yakup Can, “AK Parti benim için bir sevda, bir gaye, bir kutlu yol ve en önemlisi güzel dostlar edindiğim bir dava hareketidir. Reisimizin başlattığı bu kutlu yürüyüşte bir nefer olmayı ve yine bu güzel dava için çalışmayı nasip ettiği için Allah’a hamdolsun. Bu bayrak yarışında bana destek olan yol arkadaşlarıma, değerli teşkilat üyelerime ayrıca teşekkür ediyorum. Şahsım olarak siyaset ve başkanlık yapmaktan ziyade beraber çalıştığımız arkadaşlara bir ağabey olmaya özen gösterdim. Kimseyi kırmamaya ve başkalarıyla kişisel bir yarışa girmemeye dikkat ettim.” diye konuştu.
AK Parti yeni İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Coşkun ise, “AK Parti Gençlik Kolları olarak her geçen gün daha fazla büyüyoruz. Her gün sayımız artmaya devam ediyor. AK Parti, her zaman gençlerle iç içedir ve her zaman onların yanında olacaktır.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.