ADD 55 genci kampta buluşturdu

Atatürkçü Düşünce Derneği Karacabey Şubesi’nin ilkini düzenlediği, “Muammer Aksoy Gençlik Kampı”, 14 Ağustos Pazartesi günü Türkiye genelinden 55 gencin katılımıyla Yeniköy’de gerçekleşti.

Kampın ilk gününde gençler çadır kurarak tanışma ve eğitim gruplarına ayrıldı. Daha sonra Yeniköy’ün tanıtımı yapıldı. Ardından dağ yürüyüşleri, voleybol, satranç ve tavla turnuvası düzenlendi.

Kampın 2. günü Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Tansel Çölaşan, Genel Sekreter Öner Tanık, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Güney Marmara Bölge Sorumlusu Gürhan Akdoğan, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Lütfü Kırayoğlu ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Kaya’nın yanı sıra; CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Cevat Asa ile CHP Karacabey İlçe Başkanı Murat Tanrıverdi, kampa gelerek gençlerle bir araya geldi.

Ziyaretler kapsamında gençlerle yapılan toplantılarda; Atatürkçü Düşünce Derneği’nin kurulma amacı, 1968 Kuşağı, Atatürk ilke ve inkılapları gibi konularda kamp boyunca seminerler verildi. Bunun birlikte Atatürk ün gençler için yazdığı ‘Gençler İçin Nutuk’ ve ‘Bursa Nutku’ kitapları, Yeniköy halkına dağıtıldı.

Daha sonra gençler, eğitim guruplarının çalışmaları hakkında sunumlar yaptı ve birinci olanlara hediyeleri verildi. Ayrıca kampa katılan gençlere katılım sertifikaları ADD Karacabey Şube Başkanı Haluk Aka tarafından verildi.

4 gece 5 gün süren kampta, akşamları gençlerin düzenlediği çeşitli eğlenceli etkinlik ve yarışmalara, Yeniköy halkı da yoğun ilgi gösterdi.  Gençlerin buluştuğu kamp renkli görüntülere sahne olurken, görkemli veda gecesiyle son buldu.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.