“Aday değilim!”

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Murat Tanrıverdi, 9 Aralık 2017 tarihinde yapılacak Olağan Kongre’de aday olmayacağını duyurdu.
Yakın zamana kadar yeniden aday olmasına kesin gözüyle bakılan CHP İlçe Başkanı Murat Tanrıverdi’nin Cumartesi günü yapılacak kongrede aday olmayacağını açıklaması şaşkınlık yarattı.
Tanrıverdi neden aday olmayacağı ile ilgili net bir ifade kullanmazken, kulislerde Çiftçi ailesinin haksız eleştirileri nedeniyle böyle bir karar almak zorunda kaldığı konuşuluyor.
Tanrıverdi dün yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “2 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi Karacabey İlçe Başkanlığı görevinde bulunmaktaydım. Ancak bu tür görevlerin de hiç bir şahıs üzerinde baki kalmayacağının bilinci içerisindeydim. Şunu herkesin bilmesini isterim ki; daha önce bir çok kez tekrarladığım üzere, hayatım boyunca en fazla gurur duyarak yaptığım şey, Cumhuriyet Halk Partisi’nin İlçe Başkanlığını temsil etmek olmuştur.
Bu andan itibaren örgütümüzün yeni heyecanlara, bayrağı daha ileriye taşıyabilecek genç kadrolara ihtiyacı vardır. Bahsettiğimiz bu kadrolar da Cumhuriyet Halk Partisi’nin içinde mevcuttur. Benim şahsi olarak hiç bir makamda hırsım ve gözüm yoktur ve her zaman bir işi daha iyi yapabilecek kişiler mevcuttur. Bayrak her zaman daha ileriye taşınacaktır.
9 Aralık 2017 Cumartesi günü İlçe Teşkilatımız, Olağan Kongresi’ni yapacaktır. Bu tarihte yapılacak olan Kongrede aday olmayacağımı kamuoyuna buradan saygı ile duyuruyorum. Aday olmak isteyen her arkadaşıma Partimizin kapıları ve her türlü imkanı sonuna kadar açıktır. Yapılacak olan kongre masrafları da dahil olmak üzere yeni çalışmaya başlayacak olan arkadaşlarıma bir tek kuruş dahi borçsuz bir şekilde yönetimi devretmeyi buradan taahhüt ediyorum.
Görevde kaldığım süre boyunca tüm örgütümüzden her zaman büyük destek gördüm. Hiç kimseye bir kırgınlığım yoktur. Ancak benim kırdığım arkadaşlarım olduysa kendilerinden özür diliyorum.
Bu güne kadar çalışmalarımıza katılmış, katılamasa da gönlü bizimle olmuş her bir üyemize; İlçe önceki dönemler Başkanlarımıza; Belediye Meclis Üyelerimize; ellerini benimle birlikte taşın altına koymuş olan Yönetim Kurulu Üyelerimize; her biri diğerinden daha çalışkan Milletvekillerimize; Mudanya ve Nilüfer Belediyemizin çok değerli Başkanlarına; İl Başkanımız ve çalışma arkadaşlarına; diğer İlçe Başkanlarıma; Genel Merkezimize ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na; ilçemizde teşkilatlı diğer Siyasi Parti Temsilcilerine; tüm Daire Amirlerine; Karacabeyimizin değerli Basın Emekçilerine; Muhtarlarımıza; Karacabeyli hemşerilerime; zaman zaman ihmal ettiğim eşim ve çocuklarıma ve aile büyüklerime en içten teşekkürlerimi sunuyorum.
En derin sevgi ve saygılarımla kamuoyuna duyurulur…”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.