Cumhuriyet Kupası sahibini buldu

Cumhuriyet Bayramı İlçe Kutlamaları kapsamında düzenlenen ve organizasyonunu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün yaptığı, “Karacabey Kaymakamlığı 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası”nda final gecesi büyük bir çekişmeye sahne oldu. Müthiş finalde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı takımını 3-0 yenerek şampiyon oldu.

Karacabey Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Tapu Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Vergi Dairesi Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü olmak üzere organizasyona toplamda 10 kamu kurumu katıldı. Heyecanlı maçlar sonunda ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı turnuvada finale yükseldi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Atatürk Spor Salonu’nda oynanan şampiyonluk maçında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı takımını 3-0 yenerek şampiyonluk kupasına uzandı. Turnuvada İlçe Jandarma Komutanlığı ikinci olurken, üçüncülüğü İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü 3-2’lik skorla yenen İlçe Emniyet Müdürlüğü elde etti. Turnuvanın centilmenlik kupasına Karacabey Belediyesi layık görüldü.

Final maçından sonra yapılan ödül törenine Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı Hatice Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Ongun, İlçe Jandarma Komutanı Jand. Kd. Yzb. Mahir Yağmur, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Çiğdem, Kaymakamlık İlçe Yazı İşleri Müdürü Rahmi Çanakçı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam ile kurum temsilcileri katıldı.

Organizasyonun kapanış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam, “Bu anlamlı turnuvaya katılan ve 22 günlük süreçte toplam 25 maçta mücadele eden tüm kurum ve sporcularına teşekkür ederim.” dedi.

Çekilen toplu fotoğraf ile “29 Ekim Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası” centilmence tamamlanmış oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.