41 kere maaşallah!

41 kere maaşallah!
SÜTAŞ A.Ş. tarafından gerçekleştirilen “Geleneksel 7. Sadık Yılmaz Sünnet Şöleni”nde 41 dar gelirli aile çocuğu, dün Konak Düğün Salonunda erkekliğe ilk adımını attı.
Sünnet şölenine SÜTAŞ ailesinden Tarık Tezel, Mürvet Tezel, İsmail Hakkı Taşer,Belediye Başkanı Ergün Koç, Karacabey Emniyet Müdürü Varkın Suyuak, Karacabey Müftüsü Osman Şen, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, ve çok sayıda konuk katıldı.
SÜTAŞ kurucusu Merhum Sadık Yılmaz adına okunan mevlütle başlayan tören duaların okunmasıyla devam etti.
Karacabey Müftüsü Osman Şen günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Şen “İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır. Bu güzel hizmeti başlatan Merhum Sadık Yılmaz’ı rahmetle anıyoruz” dedi.
Şen’in okuduğu duadan sonra konuşan SÜTAŞ İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Hakkı Taşer, “Şirketimizin kurucusu Merhum Sadık Yılmaz öncülüğünde başlatılan ve geleneksel hale gelen 7. organizasyonumuzla bugün 41 çocuğumuz daha sünnet olacak. Bu anlamlı günde burada bulunmamızı sağlayanları saygıyla anıyorum” dedi.
SÜTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Mürvet Tezel ise “Babamızı yitireli 2 yıl oldu. O’nun başlattığı bu güzel organizasyonları devam ettirmenin mutluluğu içindeyiz. 7. ‘sini düzenlediğimiz sünnet şöleni çocuklarımıza ve ailelerine hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
SÜTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Tarık Tezel “Karacabey’li olarak böyle günlerde yanımızda olmanızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi ve SÜTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz’ın gönderdiği “Biz her zaman halkımızın yanındayız. Bu beraberliklerden onur duyuyoruz ” mesajını iletti.
Konuşmaların ardından sünnet çocuklarına altın takıldı. Şölende palyaço gösterisi ve hokkabazların illüzyon şovlarıyla sünnet çocukları doyasıya eğlendiler.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.